Budget-termometer til kød, 60° til 87°C

47 kr.

EMT2K Economy Meat Thermometer har et karrosseri i rustfrit stål, dristige tal for nem aflæsning og toskala måling.

Varenummer (SKU): 28-EMT2K Kategori:
 

Beskrivelse

28-EMT2K Termometer > Comark Termometre > Comark køkkentermometre

  • Temperaturområde 60° til 87°C/140° til 190°F
  • Nøjagtighed ±1 division, 10° div, (°F)
  • Temperaturzoner på Dial Face
  • Garanti: 1 år Begrænset

EMT2K Economy Meat Thermometer har et karrosseri i rustfrit stål, dristige tal for nem aflæsning og toskala måling.

Skiveoverfladen angiver temperaturzoner for forskellige typer tilberedt kød.

  • Temperaturområde 60° til 87°C/140° til 190°F
  • Nøjagtighed ±1 division, 10° div, (°F)

 


Brug af kødtermometer

  1. Sørg for, at termometerstammen er ren, før du bruger
  2. Det kød, du steger, skal tø helt op, før du bruger termometeret
  3. Indsæt termometerstammen i midten af kødet, og sørg for, at den ikke er i kontakt med knogle eller børste

 


Kødtemperaturer

You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.

DenDet amerikanske sundhedsministerium anbefaler følgende temperaturer ved tilberedning af kød:

KategoriFødevarerTemperatur (°F)Hviletid
Malet kød Oksekød, svinekød, kalvekød, lam160Ingen
Kalkun, kylling165Ingen
Frisk oksekød, kalvekød, lamBøffer, steger, koteletter1453 minutter
FjerkræKylling165Ingen
Fjerkræbryst, steger165Ingen
Fjerkræ Lår, Ben, Vinger165Ingen
And165Ingen
Svinekød og skinkeFrisk svinekød1453 minutter
Frisk skinke (rå)1453 minutter
Forkogt skinke (til genopvarmning)140Ingen

 

NavnVærdi
Skalaer°C og °F
Temperaturmåleområde60° til 87°C/140° til 190°F
Nøjagtighed±1 inddeling, 10° div, (°F)
MaterialeRustfrit stål
Garanti1 år Begrænset

PDF-links:

Yderligere information

Produkttype

Brug

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Budget-termometer til kød, 60° til 87°C”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *