Indstiksføler Type K med termoelementkontakt – ovn/kødsensor med 2,5 m PTFE-ledning, 3,3 mm diameter/100 mm længde

777 kr.

PK23M Ovn Kød Penetration Probe er designet til at kontrollere kød og mad temperaturer under madlavning. Den er udstyret med en 2,5 m ledning.

Varenummer (SKU): 28-PK23M Kategori:
 

Beskrivelse

28-PK23M Termometer > Comark Termometre > Comark Føler > Indstiksføler

28-PK23M Termometer > Comark Termometre > Comark Føler > Indstiksføler

  • Temperaturområde: -58°F til 482°F / -50°C til 250°C
  • Sensortype: Type K termoelement
  • Stik Type: 2-Pin Sub-Miniature
  • Garanti: 6 måneder

 

PK23M Ovn Kød Penetration Probe er designet til at kontrollere kød og mad temperaturer under madlavning. Den er udstyret med en 2,5 m ledning.

 

PK23MDiagram

 

PK23M Ovn Kød Penetration Probe er udstyret med en 2-pin Sub-Miniature stik, for at give en hurtig og nem forbindelse til din Data Logger.


Brug af kødtermometer

  1. Sørg for, at termometerstammen er ren, før du bruger termometeret
  2. Det kød, du steger, skal tø helt igennem, før du bruger termometeret
  3. Indsæt termometerstammen i stegen eller hønen, der er under forberedelse, og sørg for, at stilken er indsat i midten af kødet og ikke er i kontakt med knogle eller brostel
  4. Indstil på forhånd den bevægelige temperaturindikator til den type kød, der skal grilles, ristes eller bages
  5. Når den indre temperatur når det forudindstillede punkt på skiven, er kødet færdig

Kødtemperaturer

You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.

DenDet amerikanske sundhedsministerium anbefaler følgende temperaturer ved tilberedning af kød:

KategoriFødevarerTemperatur (°F)Hviletid
Malet kød Oksekød, svinekød, kalvekød, lam160Ingen
Kalkun, kylling165Ingen
Frisk oksekød, kalvekød, lamBøffer, steger, koteletter1453 minutter
FjerkræKylling165Ingen
Fjerkræbryst, steger165Ingen
Fjerkræ Lår, Ben, Vinger165Ingen
And165Ingen
Svinekød og skinkeFrisk svinekød1453 minutter
Frisk skinke (rå)1453 minutter
Forkogt skinke (til genopvarmning)140Ingen

 

NavnVærdi
SensortypeType K termoelement
Forbindelsestype2-pin underminiatyr
Temperaturområde-50 °C til 250 °C /-58 °F til 482 °F
Svartid2,0 sekunder
Stængellængde100 mm
Stængeldiameter3,3 mm
Blylængde2,5m
BlymaterialePTFE
Overensstemmelse med EU-forordning 1935/2004 (rammeforordning om alle materialer bestemt til kontakt med fødevarer)Ja
Stængel (aksel) materiale316L rustfrit stål
Garanti6 måneder

PDF-links:

Yderligere information

Produkttype

Følerkontakt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indstiksføler Type K med termoelementkontakt – ovn/kødsensor med 2,5 m PTFE-ledning, 3,3 mm diameter/100 mm længde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *