Beskrivelse
80-1061344 Egenkontrol for Fødevarer > Hygiejne-testere > Testpinde for bakterier
Procheck E-W er et færdigt system til hurtig påvisning af proteinrester til test af alle overflader efter rengøringsprocessen, især til fødevare- og drikkevareindustrien.
Denne test er beregnet til at give hurtig validering af hygiejneniveauer på en overflade og demonstrere due diligence i et HACCP-program. Selvom Procheck registrerer bakterier og skimmel, er det ikke beregnet til at være et mikrobiologisk overvågningsværktøj.
Procheck E-W går fra gul til grøn, hvis der er protein til stede på prøveoverfladen. Jo mere protein, der opsamles i prøven, jo klarere skifter farven.
100 vatpinde/æske
Målingstid 30s
Opbevaring: 4 – 25°C, 18 måneders holdbarhed efter produktion
Durchführung
01. Riv den ene side af emballagen af, mens du holder den anden side stram
02. Prøve ved at tørre et område på 10×10 cm eller for usædvanlige overflader tørre nok område til at opsamle det nødvendige prøvemateriale. Påfør tilstrækkeligt tryk, drej vatpindespidsen under vatpindning, og rør ikke vatpindsspidsen til noget andet end den overflade, der testes for at sikre god opsamling
03. Hvis protein er til stede, skifter vatpinden straks fra gul til grøn.
04. Sæt dækslet på igen på den brugte side.
05. For at udføre en anden test skal du fjerne dækslet på den anden side og udføre testen på samme måde.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.