Allergen Elisa II Kit: Allergitest til boghvede til 96 bestemmelser, 38221900, Japan

7.951 kr.

  • Allergendetektion i stærkt forarbejdede og opvarmede fødevarer
  • Høj følsomhed (lod: 0,31 ppm)
  • Høj specificitet
  • Brugervenlige protokoller
Varenummer (SKU): 79-15000102-001 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

79-15000102-001 Egenkontrol for Fødevarer > Allergen-testere > ELISA II

Disse ELISA-sæt er sandwich-enzymimmunoassays til kvantitativ bestemmelse af individuelle proteiner af allergifremkaldende ingredienser i forarbejdede eller uforarbejdede fødevarer. Disse sæt er designet til brug af kvalitetskontrolpersonale eller andre uddannede fagfolk, til allergenovervågning i produktionen eller til kontrol af produktfrigivelse.
Proteiner i prøverne ekstraheres, centrifugeres og filtreres inden sandwich-ELISA. Antigenet er bundet til de polyklonale antistofbelagte brønde i mikroplademodulet, hvilket resulterer i et antigen-antistofkompleks. Derefter binder det enzymkonjugerede antistof sig til det allerede bundne antigen-antistof-kompleks og danner en antistof-antigen-antistof-sandwich.
Tilsætning af enzymsubstrater resulterer i farveudvikling, og intensiteten kan bestemmes af absorbansen ved 450 nm. Intensiteten af den udviklede farve er direkte proportional med koncentrationen af protein af allergifremkaldende ingredienser i fødevaren.

1 x 96 mikropladebrønde (12 8-brøndsstrimler)
Tilknyttede buffere og enzymer


Målingstid: Prøveforberedelsestid:
Ca. 10 min
Prøveekstraktionstid: Ca. 30 min. eller natten over
ELISA-analyse: Ca. 2 timer
Analysefølsomhed: 0,31 ppm (μg protein/g mad)
Påviseligt koncentrationsområde: 0,78 til 50 ppb påviseligt protein
Opbevaring: Ved 2-8 °C (35-46 °F), MÅ IKKE NEDFRYSES
Arbejdstemperatur: 20-30 °C (alle opløsninger skal være i ligevægt)
Komponenter i sættet:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Allergen Elisa II Kit: Allergitest til boghvede til 96 bestemmelser, 38221900, Japan”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *