ETI Spiritusfyldt analog køle-/frysetermometer, viser HACCP-godkendte fødevaretemperaturer, lodret aflæsning

84 kr.

FoodSafe termometer simulerer madtemperaturen i stedet for køleskabstemperaturen

  • Simulerer den faktiske madtemperatur
  • Letlæselige vægte
  • Farvekodede zoner
Varenummer (SKU): 17-803900 Kategori:
 

Beskrivelse

17-803900 Mät temperatur > Termometrar ETI > ETI Analoga Termometrar > Kyl & Frys

Den letlæselige FoodSafe er ideel til hjemmebrug eller kommerciel brug, da den er pålidelig, robust og hygiejnisk. Termometeret angiver temperaturen inden for området -25 til 40 °C med en nøjagtighed på ±1 °C inden for området -5 til 20 °C og derefter 2 °C.

Termometeret er anbragt i et gennemsigtigt plasthus med farvekodede zoner, der angiver, når temperaturen er for varm. Hvert FoodSafe termometer måler Ø25 x 150 mm i højden og leveres med en metalkrog til ophængning i køleskabet.

Hvorfor vælge et FoodSafe køletermometer?
Et traditionelt køletermometer måler kun lufttemperaturen. Dette er et stort problem, fordi kold luft er tungere end varm luft og derfor “falder ud af køleskabet” i det øjeblik døren åbnes.

FoodSafe Food Simulant nedkølingstermometer er på den anden side et indkapslet nedkølingstermometer, der sikrer, at det angiver en temperatur svarende til temperaturen af den mad, der opbevares i køleskabet eller køleskabet. Derfor er det ikke underlagt de ændringer i lufttemperaturen, der normalt opstår, når døren åbnes.


Det er madens temperatur, der er vigtig for at forhindre væksten af madforgiftningsbakterier.

Interval:-25 til 40 °C
Opløsning:1 °C
Nøjagtighed:±1 °C i området -5 til 20 °C, derefter 2 °C
Display:analog skala
Emballagemateriale:ABS-plast
Produktionsland:Storbritannien
Garanti:et år
Måleskala:Celsius

Yderligere information

Brug

Produkttype

Kategori

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ETI Spiritusfyldt analog køle-/frysetermometer, viser HACCP-godkendte fødevaretemperaturer, lodret aflæsning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *