ETI Traditionel analog termometer til marmelade. Op til 200°C

193 kr.

Traditionelt messing sukker og syltetøj termometer

  • Traditionelt robust
  • messinghus

  • Kobberhåndtag
  • Skræl mærket for karamel, revne, hård bold, blød bold, syltetøj og sterilisering
Varenummer (SKU): 17-800808 Kategori:
 

Beskrivelse

17-800808 Mät temperatur > Termometrar ETI > ETI Analoga Termometrar > Konfektyr-termometrar

Sugar & Jam termometer i traditionelt messinghus med kobberhåndtag.  Angiver temperaturen i området 40 til 200 °C i 2 °C-inddelinger. Termometerets messinghus måler 47 x 200 mm plus et 40 mm håndtag.

Termometerets skala er tydeligt markeret for karamel, revne, hård bold, blød bold, syltetøj og sterilisering.


Interval:40 til 200 °C
Opløsning:2 °C
Dimensioner:47 x 200 mm plus et 40 mm kobberhåndtag
Emballagemateriale:messing med kobberhåndtag
Garanti:et år
Måleskala:Celsius

Yderligere information

Brug

Produkttype

Kategori

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ETI Traditionel analog termometer til marmelade. Op til 200°C”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *