ETI Traditionel analog termometer til karamel og konfekture. Op til 200°C

127 kr.

Koger termometer til konfekture, stegning og marmelade

  • Termometer i rustfrit stål med tydeligt markeret skala
  • °C/°F-skala med anbefalede temperaturer
  • Måler 50 x 240 mm plus et 65 mm plasthåndtag
  • Inkorporering
  • af låseklemme

  • Rustfrit stål
Varenummer (SKU): 17-800806 Kategori:
 

Beskrivelse

17-800806 Mät temperatur > Termometrar ETI > ETI Analoga Termometrar > Marmelad-termometrar

Kokkens termometer i rustfrit stål til konfekture, stegning og marmelade angiver temperatur i området 40 til 200 °C og 100 til 400 °F i 2 °C/ °F divisioner.
Skalaen er tydeligt markeret for hård revne, blød revne, hård bold, blød bold, tråd, syltetøj, karamel, sterilisering og friturestegning.
Huset i rustfrit stål har en fastgørelsesclips og måler 50 x 240 mm plus et 65 mm plasthåndtag.
Du skal blot indsætte termometeret i væsken eller maden, der måles, og aflæse temperaturen.


Interval:40 til 200 °C og 100 til 400 °F
Opløsning: 2°C/°F
Display:analog skala
Emballagemateriale:rustfrit stål
Garanti:et år
Måleskala:Celsius/Fahrenheit

Yderligere information

Brug

Produkttype

Kategori

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ETI Traditionel analog termometer til karamel og konfekture. Op til 200°C”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *