ETI Traditionel analog kød- & stegetermometer. Ø45 mm rund urskive. Op til 120°C

58 kr.

Rustfrit stål kød stegetermometer med Ø45mm urskive

  • Slidstærkt rustfrit stål
  • Stor Ø45 mm analog urskive med en opløsning på 1°C
  • Tydeligt markeret
  • Interval 0 til 120 °C i 1 °C-inddelinger
Varenummer (SKU): 17-800804 Kategori:
 

Beskrivelse

17-800804 Mät temperatur > Termometrar ETI > ETI Analoga Termometrar > Stektermometrar

At have et madlavningstermometer til at kontrollere temperaturen på dit kød er vigtigt for fødevaresikkerheden. Vores enkle kødtermometer er tydeligt mærket til oksekød, lam, svinekød og fjerkræ, så det er nemt at sikre, at dit kød og bøffer er tilberedt korrekt.

Temperaturføleren Ø4 x 105 mm for fødevarer i rustfrit stål angiver temperatur i området 0 til 120 °C i 1 °C-inddelinger.

Kødtermometeret har en stor Ø45 mm analog skive med en opløsning på 1 °C. Ingen batterier eller indstillinger påkrævet.

For den mest nøjagtige temperaturmåling skal du indsætte temperaturføleren i den tykkeste del af kødet eller fjerkræet og undgå knogler.


Instrumentaflæsningen kan tage et par sekunder at stabilisere.

Interval:0 til 120 °C
Opløsning:1 °C
Display:analogt rat
Emballagemateriale:rustfrit stål
Garanti:et år
Måleskala:Celsius

Yderligere information

Brug

Produkttype

Kategori

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ETI Traditionel analog kød- & stegetermometer. Ø45 mm rund urskive. Op til 120°C”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *