RF3 12glycol WiFi datalogger med stor LCD-skærm, ekstern temperatur -40°C til +100°C. Herunder vægbeslag, micro USB kabel og 3m glycol buffer-sensor

2.909 DKK

Egnet trådløst datalogger til overvågning af fødevarer, lægemidler og vacciner. Fuld historik og alarmer via gratis software.

Varenummer (SKU): 28-RF312GLYCOL Kategori:
 

Beskrivelse

RF312Glycol Diligence WiFi-simulator datalogger (aftagelig probe) er designet specielt til brug i overvågning af letfordærvelige varer, såsom mad, prøver og vacciner.

Højpræcisions datalogger er typisk en nøjagtighed på ±0,2°C (-15°C til +80°C) / ±0,4°F (+5°F til +176°F). Data bliver streamet trådløst via WiFi-netværk og kan ses lokalt på en pc ved hjælp af vores gratis softwarepakke, eller fra et vilkårligt sted ved hjælp af Comark Cloud.

Glykolen Buffer sonden er udviklet til at levere en dæmpet respons på ændringer i temperatur. Dette medvirker til at simulere de termiske lag opleves af de oplagrede produkter i det overvågede miljø.

Bemærk: Glycol probe er kompatible med denne logger og RF312DUALPLUS, det erIkkeKompatibel med RF312-TP loggeren. Hvis du skal bruge et luftføler til denne datalogger, se venligst Tilbehør fane ovenfor.

Opsætning af din RF312Glycol Diligence WiFi-simulator datalogger er nemt med vores gratis PC software. Vælg at gemme dine data lokalt på pc’en, eller for at gøre dem almindeligt tilgængelige på Comark Cloud. Uanset hvad du vælger, vil du kunne se de historiske data i grafer eller tabeller, og eksportere dem til forskellige formater. Du kan til enhver tid ændre datalogger indstillinger, herunder navn, °C/°F, Sample rate, og høj/lav alarm niveauer. Vores software og firmware opdateringer kan downloades gratis fraWww.comarkinstruments.com

Under konfiguration, dataloggeren vil søge efter et eksisterende trådløst netværk og samtidig er fysisk tilsluttet til PC’en. Den kan placeres hvor som helst inden for rækkevidde af netværket. Hvis dataloggeren midlertidigt mister forbindelsen til netværket, det vil logge målinger indtil det er i stand til at kommunikere igen med computerprogrammet eller Cloud (max 30 dage ved 10 andet opsamlingsinterval). Selvom den trådløse dataloggere har en imponerende række denne kan øges ved at bruge WiFi extenders.

RF312Glycol Diligence WiFi-simulator Dataloggeren er en batteridrevet enhed med et internt genopladeligt lithium polymer batteri, men kan være permanent strøm ved hjælp af en RF320 USB-strømforsyning (sælges separat).

LCD-skærmen indeholder flere funktioner, bl.a. max og min. værdier og indikatorer for batteriniveau lavt, alarmer, trådløs forbindelse og signalstyrke. RF312 har en tæthedsgrad på IP43 og glycol, IP67. RF312 er fritstående, men kan fastgøres til væggen eller gulvet ved hjælp af det medfølgende beslag. Glykolen buffer probe leveres med aftagelig magnetfod til nem installation.

Dataloggeren er IEEE 802.11b/g/n-kompatibelt, understøtter WEP, WPA/WPA2 kryptering og netværker*.

*MS-CHAPv2, PEAP, EAP-FAST, EAP-TTLS

Diligence_Wifi_Logo

  • Høj nøjagtighed Glycol Buffer probens temperatur måleområde -40°C til +125°C / -40°F til +257°F
  • Stream og se data på Comark Cloud eller på en PC
  • Dataloggeren er let at bruge vores gratis PC software
  • Se og analysere flere dataloggere, herunder grafisk fremstilling af historiske data
  • Konfigurerbare høj og lav alarm med indikator
  • Datalogger hukommelse lagrer data, selv hvis WiFi er midlertidigt afbrudt

Specifications

Navn Værdi
Impulsgivertypen Høj nøjagtighed “PLUS”-Specifikation termistor
Batterilevetid >6 måneder*
USB forsyningsspænding 4,5 til 5,5 V.
Driftstemperaturområde -20°C til +60°C / -4°F til +140°F
Oversigtsperioden (Brugerkonfigurérbar) 10 sekunder til 12 timer (typisk 10 minutter)
Indsendelsesfrist (Brugerkonfigurérbar) 1 minut til 24 timer (typisk 1 time)
Temperatur måleområde -40 til +125°C / -40°F til +257°F
Temperatur Måleopløsning 0,01 0,01°C/°F
Temperatur Skærmopløsning 0,01 0,01°C/°F
Systemet Temperaturnøjagtighed (-15 til +80°C) ±0,2°C
Systemet Temperaturnøjagtighed (+5°F og +176°F) ±0,4°F
Systemet Temperaturnøjagtighed (-40 til +125°C) ±0,6°C
Systemet Temperaturnøjagtighed (-40°F til +257°F) ±1°F
Loggeren dimensioner Højde 82mm / 3,23″ x bredde 70mm / 2,75″ x dybde 22mm / 0,86″
Leveres Glycol Buffer Probeledning længde 3m
WiFi overholdelse IEEE 802.11b/g/n-kompatibelt, understøtter WEP, WPA/WPA2 kryptering og virksomhedsnetværk (MS-CHAPv2, PEAP, EAP-FAST, EAP-TTLS)
Glykol Buffer Svartid (t90*) 40 minutter
*T90 responstiden er den tid det tager for temperaturføleren for at opnå 90% af den omgivende temperatur, når den udsættes for en øjeblikkelig ændring. Denne svartid er konstrueret til at gengive de termiske egenskaber af en vaccine vial, registrerer temperaturen af vaccinen.
Garanti 1 år

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RF3 12glycol WiFi datalogger med stor LCD-skærm, ekstern temperatur -40°C til +100°C. Herunder vægbeslag, micro USB kabel og 3m glycol buffer-sensor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.