LuciPac A3 Outer Tester til PD30 & Lumitester SMART

4.208 DKK

LuciPac A3 overflade registrerer ATP+ADP+amp for at verificere overfladens renhed.

Til brug med Lumitester Smart Hygiene Monitor.

100 kompresser/sæt (20 x 5 aluminiumsposer)

Varenummer (SKU): 78-1702671 Kategori:
 

Beskrivelse

Vi præsenterer LuciPac A3.

Det har en unik og stærk fordel. Kun Kikkomans nye LuciPac A3 registrerer ATP+ADP+AMP med en tråd for at give dig det fulde billede. Dens patenterede A3-teknologi har vist sig at detektere rester og mikroorganismer, som andre overser. Og den er utrolig nem at bruge. Lige så tør, som du altid har været, mens du nyder den mest avancerede følsomhed og detektionskraft til rådighed. Det er perfekt at opdage.

Beviset ligger i vores prøver.

Uafhængige laboratorieundersøgelser bekræfter, at Kikkoman A3-teknologien gør det muligt at påvise restkoncentrationer på niveauer, der er meget lavere end andre test på markedet. Ved hjælp af restkoncentrationer fra mange forskellige fødevarer viste laboratorieundersøgelser, at Kikkoman A3-teknologien frembragte et testresultat (relative lysenheder – RLU) i størrelsesorden eller højere end konkurrerende produkter. I mange af de testede fødevarer viste Kikkoman A3-teknologien en høj forekomst af restkoncentrationer, mens de konkurrerende produkter gav testresultater under de typiske aktionsniveauer, der viser, at Kikkoman A3 kan reducere risiciene med falske negative resultater.

FØDEVARESIKKERHED og HYGIEJNE

Eliminer kontaminering

Sanitet er afgørende for fødevaresikkerheden, og ineffektiv rengøring kan påvirke fødevarers udseende og smag, indeholde mikroorganismer og fremme produktionen af biofilm. Så hvis dit sanitetssystem kun registrerer ATP, mangler du potentiel kontaminering.

ATP kan være ustabilt og nedbrydes til ADP og AMP. Det betyder, at konventionelle systemtest kun for ATP muligvis ikke kan påvise den reelle kontaminering og kan give falske negative resultater. Kun Kikkoman A3-teknologiens banebrydende kemi registrerer ATP, ADP og AMP – mere end noget andet produkt derude.

Uafhængige undersøgelser foretaget af et førende laboratorium bekræfter, at Kikkoman A3-teknologien påviser fødevarerester, der er efterladt i meget lavere mængder end andre undersøgelser på markedet. Dens overlegne følsomhed efterlader rester uden et sted at gemme sig. Og gør det lettere end nogensinde at sikre bedre overfladehygiejne og støtte et mere effektivt sanitetsprogram, der reducerer forekomsten af oprindelige organismer og risiciene for fødevarepatogener.

Detektion – LuciPac A3 vs. konkurrenter

LuciPac A3 viste overlegen følsomhed og stabilitet over for påvisning af madrester sammenlignet med konkurrerende ATP-tests. ATP i kød, skaldyr, æg og frugt opdeles i ADP og AMP under forarbejdningen og øger indholdet af ADP og AMP. LuciPac A3 kan derfor spore madrester, hvor andre produkter næsten ikke kan.

Fødevarerne blev homogeniseret og fortyndet 100 gange, hvorefter alikvoter på 10 µl af hver fortynding blev pipetteret på passende servietter og målt.

Konsekvent ydeevne

LuciPac A3 viste meget højere ydeevnekonsekvens og lavere variabilitet end konkurrerende produkter testet.

Målingernes repeterbarhed

Lumittest PD-30 med LuciPac A3 podepinde viste overlegen repeterbarhed sammenlignet med konkurrenter selv ved lave ATP-niveauer (10-13 mol ATP/analyse).

ATP-detektion blev evalueret for hver enhed ved pipettering af 10 μl af 10-8 M stam-ATP-opløsningen (10-13 mol ATP/analyse) på egnede servietter (n=10).

Konsistent – Opbevaringsstabilitet

RLU for LuciPac A3 faldt kun 8% efter ekstrem opbevaring ved 40°C i 2 uger.

Hver enhed blev opbevaret ved henholdsvis 4 °C og 40 °C, og den prøve, der blev opbevaret ved 4 °C, fungerede som en kontrol (100 RLU). 10 μl af 10-7 M stam-ATP-opløsningen (10-12 mol ATP/analyse) blev anvendt til evalueringer.

HOSPITALER og SANITET

Forebygg infektioner

Uanset om kontamineringen kommer fra blod, bakterier eller kropsvæsker, kan ineffektiv miljøhygiejne efterlade biofilm eller rester, der kan indeholde opportunistiske patogener i patientrum eller medicinsk udstyr. Og mens mange hospitaler og sundhedsinstitutioner bruger ATP-baserede svaberprøver til at vurdere og verificere rengøringsprocedurer, er test for ATP alene ikke nok. Faktisk kan ATP nedbrydes på overflader, hvorved mængden af ATP, der er til rådighed til detektion, reduceres, hvilket resulterer i, at konventionelle ATP-test mangler kontaminering og giver falske negative resultater.

Smittebekæmpelsespersonalet råder imidlertid nu over et alternativt værktøj, der kan give et klarere billede. Kikkoman A3-teknologien tilbyder højere følsomhed og bedre detektion af restkoncentrationer end konventionelle ATP-test og bruger avanceret kemi til at detektere ATP og dets nedbrydningsprodukter – ADP+ AMP – til at vejlede og sikre bedre sanitære resultater og understøtte et mere effektivt miljøhygiejneprogram, der reducerer hyppigheden af HAI og tilstedeværelsen og væksten af nosokomielle patogener.

Specifications

FORBEREDELSE TIL SVABBPROV

Fjern servietterne (den grønne holder) fra stikkontakten.
Hvis overfladen er helt tør, fugtes svaberen med vand.

Tør genstanden/overfladen, der skal undersøges. Vi anbefaler at feje omkring 10 x 10 cm² område for optimal sikkerhed.

Sæt kompressoren tilbage i stikkontakten.
Tryk derefter pinden gennem det første kammer og længere ned til bunden for at ødelægge folierne i begge de adskilte reaktionskamre.

Ryst LuciPac A3 vandret flere gange. Se al væske opsamlet i det nedre reaktionskammer for at opløse det frysetørrede reagens.

Til sidst indsættes hele LuciPac A3 i Lumitester PD-20/PD-30-målekammeret, og låget lukkes.

Tryk PÅ KNAPPEN ENTER i operatørkontrolfeltet for at starte målingen. Resultaterne er tilgængelige efter 10 sekunder.

Tag LuciPac A3-stikket ud af luminometerenheden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LuciPac A3 Outer Tester til PD30 & Lumitester SMART”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.