MLCB agar 100/box.

2.423 DKK

Food Stamp MLCB agar er en praktisk forberedt trykplade til bekæmpelse af salmonella, hvor der håndteres fødevarer, 100 st/BRP.

Varenummer (SKU): 77-1000039 Kategori:
 

Beskrivelse

Salmonella

Salmonella er det videnskabelige navn for slægten er rig på arter bakterier i familien Enterobacteriaceae. Mange arter har voldt alvorlig magåkomma og smittespredning, sædvanligvis ved at inficeret mad, normalt kød, fjerkræ, æg, men også visse grøntsager såsom bønnespirer og salat. Inkubationstiden er normalt 1 til 3 timer (6 timer til 10 dage). I tilfælde af udbrud er kun 4 % sekundære tilfælde, hvilket betyder at det ikke er særlig stor risiko for infektion, hvis de ikke selv ville tage inficerede fødevarer.

Salmonella typhi findes kun hos mennesker.

I Sverige er mindre end 1 % af alle dyr og fødevarer forurenet med salmonella salmonella og 4 000 tilfælde er rapporteret i Sverige hvert år. De fleste af disse er dog udenlandske inficeret. I Danmark er rapporteret om så mange i England og 30000, og 100.000 i Tyskland. Tidligere var salmonella mere almindeligt i Sverige, men efter det store salmonella-epidemien i 1953, også kaldet Middlewich epidemi, 9000 var smittet og 90 medføre problemer er faldet.
I Sverige er det mest almindeligt at bakterierne findes på äggskalet og ikke i tillæg. Hvis äggskalet er dårligt, eller hvis der er mangler ved forvaltningen af ægget er let at sprede salmonella æggeblomme og æggehvide.

Specifications

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MLCB agar 100/box.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.