TGSE agar 100/box.

2.423 DKK

Food Stamp TGSE agar er en praktisk forberedt trykplade til styring af Staphylococcus aureus, hvor der håndteres fødevarer, 100 st/BRP.

Varenummer (SKU): 77-1000033 Kategori:
 

Beskrivelse

Staphylococcus aureus


De stafylokokker, der forårsager sygdom hos mennesker er overvejende Staphylococcus aureus. I disse tilfælde giftstoffer (toksiner) bakterie former. Denne gift er dannet af bakterien i fødevarer, før den spises, og giften kan modstå varme, det vil sige, at det ikke engang til at koge maden. Stafylokokker er almindelig i næsehulen, strubehovedet og i huden hos mennesker.

 

Ved uhygiejniske håndtering af maden, for eksempel hvis du stopper fingeren i fødevarer, stafylokokker overføres til maden. Særlig høj risiko findes, hvis det personale, der håndterer fødevarer, er ved at udvikle forkølelse nysen er en god måde at sprøjte maden med stafylokokker. Hvis maden opbevares derefter i utilstrækkelig køling af enterotoksin fremkaldt af stafylokokker kan vokse og danne en gave. Risikoen er ätfärdiga fødevarer fødevarer, der håndteres af personer, som f.eks. kogt skinke, kartoffelsalat m.m. infektiøs dosis, nemlig mængden af den gave, som det er nødvendigt at indtage for at blive syg er meget lav, er det tilstrækkeligt at komme få 0,000001 gram gave!

 

Inkubationstid: kort, normalt 1 til 5 timer.symptomer: opkastninger, Cool magkramper, evt. diaré, der er dybt foruroliget over den generelle tilstand.Varighed: ca. 1 timer.

Specifications

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TGSE agar 100/box.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.