Food Stamp potato dextrose agar 30/æske.

923 DKK

Food Stamp potato dextrose agar er en praktisk forberedt trykplade til bekæmpelse af fødevarebårne formen, hvor der håndteres fødevarer, 30 st/BRP.

Varenummer (SKU): 77-1000038 Kategori:
 

Beskrivelse

Fødevarer

Formene er vigtig både for fødevarer destroyere og årsag til sygdom hos mennesker, så hun kan blive syge af giftstoffer (mykotoksiner) svampe, der vokser på den pågældende fødevare. Formen kan begynde at vokse på overfladen af de fleste af de fødevarer, som kun den eksterne forudsætninger er til stede, og vejen til vækst som regel af høj luftfugtighed og høj temperatur (20-30°C). Det mycotoxin formation vigtigste skimmel svamp, Aspergillus, penicillium og fusarium.

Blandt de fra et folkesundhedsmæssigt synspunkt er de vigtigste mycotoxin vil indeholde aflatoksin, ochratoksin A og patulin. Det patulin akutte maveproblemer, men flertallet af mycotoxiner forekommer på lidt længere sigt, men kan være endnu mere alvorlige konsekvenser. Nogle mykotoksiner er kræftfremkaldende, andre kan give nyre- og leverskader. Fødevarer, der netop er blevet associeret med formen er mandler, nødder samt produkter fra korn. En god regel er at smide en fødevare, som er begyndt at mugne.

Specifications

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Food Stamp potato dextrose agar 30/æske.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.