EC Blue 100 for 100 ml 80 testflasker

3.296 DKK

EC Blue – en snabb och enkel metod för att testa vattenkvaliteten

Varenummer (SKU): 75-1000230 Kategori:
 

Beskrivelse

EC Blue er en enkel, hurtig og pålidelig testmetode til kvalitativ og kvantitativ bestemmelse af colibakterier og E. coli i vand.

EC Blue er nem at administrere

Tilsæt vand, der skal testes, i en tilberedt, steril, ikke-fluorescerende EC Blue 100-beholder. Derefter inkuberes blandingen ved 35 ± 2 °C. Mediet behøver ikke yderligere tilberedelse. Det betyder, at testen kan udføres hvor som helst uden store anstrengelser.

EC Blue leverer hurtige resultater

Traditionelle inkubationsmetoder kræver ca. tre dage til påvisning af colibakterier eller E. coli. EC Blue giver derimod allerede pålidelige testresultater efter 24 timer.

ECB-lue er pålidelig 

Detektion er baseret på en farvereaktion og er derfor let at fortolke: Hvis der er colibakterier til stede, bliver vandet blåt på grund af spaltningen af det kromogene substrat X-Gal. I tilfælde af fækal kontaminering af E. coli kan disse bakterier kun påvises under UV-lys (reaktion med et fluorescerende farvestof). Suspenderede stoffer, uklare, gullige eller chlorerede vandprøver forstyrrer normalt ikke detektionen.

 EC Blue er nem at opbevare

EC Blue behøver ikke afkøles og har en holdbarhed på op til to år ved stuetemperatur, hvis det beskyttes mod lys. Det sparer omkostninger.

Det valgfrie EC Blue Quant-værktøj giver en hurtig og enkel metode til kvantificering af colibakterier og E. coli i form af en MPN-test (Most Probable Number).

Specifications

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EC Blue 100 for 100 ml 80 testflasker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.