EC Blue 100P til 100 ml X 100-test

2.293 DKK

EC Blue – en hurtig og nem metode til at teste vandkvaliteten

Varenummer (SKU): 75-1000227 Kategori:
 

Beskrivelse

EC Blue er en enkel, hurtig og pålidelig testmetode til kvalitativ og kvantitativ bestemmelse af colibakterier og E. coli i vand.

EC Blue er let at administrere – 

Tilsæt vand, der skal testes, og opløs EC Blue100P-mediet i 100 ml testvand. Derefter inkuberes blandingen ved 35 ± 2 °C. Mediet behøver ikke yderligere tilberedelse.

Det betyder, at testen kan udføres hvor som helst uden store anstrengelser.

EC Blue leverer hurtige resultater

Traditionelle inkubationsmetoder kræver ca. tre dage til påvisning af colibakterier eller E. coli. EC Blue giver derimod allerede pålidelige testresultater efter 24 timer.

EC Blue er pålidelig 

Detektionen er baseret på en farvereaktion og er derfor let at fortolke: Hvis der er colibakterier til stede, bliver vandet blåt på grund af spaltningen af det kromogene substrat X-Gal. I tilfælde af fækal kontaminering af E. coli kan disse bakterier kun påvises under UV-lys (reaktion med et fluorescerende farvestof). Suspenderede stoffer, uklare, gullige eller chlorerede vandprøver forstyrrer normalt ikke detektionen.

EC Blue er let at opbevare – 

EC Blue behøver ikke afkøles og har en holdbarhed på op til to år ved stuetemperatur, hvis det beskyttes mod lys. Det sparer omkostninger.

Du kan også købe til EC Blue Quant, som giver en hurtig og nem metode til kvantificering af colibakterier og E. coli i form af en MPN-test (Most Probable Number).

Oversigt over de praktiske fordele

Effekt: Samtidig testning af et medium for colibakterier og E. coli ved hjælp af et kromogent enzymsubstrat (X-GAL-MUG-metoden).

Hastighed: Prøvningsresultater inden for 24 timer.

Ydeevne: Bakterier, der stresses af klorvand, påvises også i de fleste tilfælde med EF-blåt.

Enkel og pålidelig påføring: Mediet behøver ikke at blive steriliseret eller tilberedt; let opløseligt i vand. Entydige testresultater med anvendelse af en farvereaktion; detektionsgrænse for colibakterier og E. coli: 1 cfu/100 ml Positive prøver kan klart identificeres ved sammenligning med EC Blue Comparator.

Praktisk blister.

Lang holdbarhed: Op til to år ved stuetemperatur i fravær af lys.

Alt dette giver dig en omkostningsbesparelse

Specifications

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EC Blue 100P til 100 ml X 100-test”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.