Genopladeligt måleforstørrelsesglas 10X med LED 83-MG7178

1.197 DKK 994 DKK

Genopladeligt måleforstørrelse 10x- Opladet med USB. USB -kabel medfølger. En opladning varer i ca. 3,5 timer brug af LED -lys. Mere praktisk og miljøvenligt.

Varenummer (SKU): 83-MG7178 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

10x forstørrelse
LED -belysning, der kan oplades med USB
Retikulær skala inkluderet
Fokuserbar
Genopladeligt måleforstørrelse 10x- Opladet med USB. USB -kabel medfølger. En opladning varer i ca. 3,5 timer brug af LED -lys. Mere praktisk og miljøvenligt. Et akromatisk (korrigerer for kromatisk aberration) belagt optisk linsesystem bestående af fire dele og to komponentgrupper. Måleskala (samme type som brugt i Peak Lupe 1983) er lavet af glas og har en graduering på 0,1 mm med en arbejdsafstand på 30 mm. Instrumentet indeholder en ring, der består af 8 lysdioder, som giver skarp og kontrasterende belysning ved måling af feltet. Dette produkt giver effektiv, præcis kontrol. For høj lystransmission er linserne belagt med antirefleksbehandling.

Fjorten forskellige sorte skalaer og fjorten hvide med særlig gradering er også tilgængelige til disse måleforstørrere og kan let udskiftes. Fås også med kalibreringscertifikatkode S-9183-PP.

Fremragende billedkvalitet via et akromatisk klart glas, der er korrigeret for kromatisk aberration og fri for forvrængning helt til grænseområdet. Det ringformede LED -lys fra de 8 LED’er gør denne måleforstørrelse til en af ​​vores bestsellere. Leveres med batterier og opbevaringsboks i læder.

Forstørrelsesfaktor 10 x
Fokuserbar Ja
Synsfelt 34 mm
Arbejdsafstand 30 mm
Skala 0,1 mm
Design akromatisk, forvrængningsfrit
Størrelse 46 x 44 mm
Vægt 74 gram
Emballage inkluderet
Standardskala er inkluderet i leveringen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Genopladeligt måleforstørrelsesglas 10X med LED 83-MG7178”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.