Målelup med LED lys, KIMAG-10-LED, 10x

565 DKK

Varenummer (SKU): 82-KIMAG-10-LED Kategorier: , ,
 

Beskrivelse

Nye Bestsellers …

  • 10x forstørrelse
  • LED-belysning
  • Det reticular skala medfølger
  • Fokuserbar

Ligner vores bedst sælgende Peak Lupe 1983, men nu med LED baggrundsbelysning. KIMAG-10 målelup sat nye standarder i denne klasse. Akromatiske (korrigerer for kromatisk aberration coatede optiske linser bestående af 4 dele og to grupper. Måleskala (samme type som bruges i Peak Lupe 1983 ) er lavet af glas og har en 0,1 mm med en arbejdsafstand på 30 mm. Den indeholder en ring, der består af 8 lysdioder, som giver et lyst og kontrastrigt lys på marken. Dette produkt giver en effektiv og præcis styring. For høj lystransmission er belagt med anti-refleks coating.

14 forskellige sorte skæl og 14 hvide med særlig kvalitet er også tilgængelig for disse målelupar og kan nemt udskiftes. Kan også leveres med kalibreringscertifikat kode S-9183-PP.

Enestående billedkvalitet via en akromatisk klart glas, der er korrigeret for kromatisk aberration og fri for forvrængning til grænseområdet. Den ringformede LED lys fra 8 lysdioder gør denne målelup til én af vores best-seller. Leveres med batterier og opbevaringsrum i læder.

Forstørrelsesfaktor 10 x
Fokuserbar Ja
Synsfelt 34 mm
Arbejdsafstand 30 mm
Skala 0,1 mm
Design Akromatiske, uden forvrængning.
Størrelse 46 x 44 mm
Vægt 74 gram
Emballage Inkluderet
Standard skala Inkluderet

 

Specifications

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Målelup med LED lys, KIMAG-10-LED, 10x”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.