Urmakarlupp, Peak Lupe 2048-A6 0D med 60 dioptrier, 12,5 mm brændvidde og 15x forstørrelse

508 DKK

Varenummer (SKU): 82-2048-A60D Kategori:
 

Beskrivelse

Perfekte linser for at tilfredsstille alle krav:Disse tre ekstratakket Peak Lupe urmager luppar fra 48 Dioptrier på 80 dioptrier er Akromatisk farve korrigeret), fineret hvid glas linser. Coating reducerer refleksion betydeligt. Dette giver en langt højere, hvilket fører til en bedre kontrast og skarpere billede. Den matte sort anodiseret aluminium er forsynet med en ventil, der forhindrer linsen kan tåge. Bæretaske medfølger. I udvælgelsen af forstørrelsesfaktoren, bør man altid huske, at enhver stigning i den forstørrelse reducerer afstanden og en rolig hånd er påkrævet. Dette gælder især for version 2048-A8 0D.

En monteringsring for montering af loupe letter brugen af dygtige urmager loupe betydeligt. Dette er kombineret med en tynd, fleksibel bånd på pamman. Dette gør det nemt at placere urmager loupe på øjet uden at mase den mellem øjenbryn og kind, hvilket gør dit arbejde mere har lempet. Når der ikke længere er behov for, blot lægges på dine øjenbryn.

Forstørrelsesfaktor 15x
Fokuserbar Med arbejdsafstand
Brændvidde 12,5 mm
Optiske egenskaber Akromatiske, bestrøget
Diameteren af linsen 10 mm
Samlet højde 30 mm
Øjekoppen diameter 37 mm
Vægt 13 gram
Halsrem med holder Inkluderet
Emballage Inkluderet

 

Specifications

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urmakarlupp, Peak Lupe 2048-A6 0D med 60 dioptrier, 12,5 mm brændvidde og 15x forstørrelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.