24V strømforsyning

1.540 DKK

24V strømforsyning med udskiftelige stik, der passer til din region. Designet til brug med kompatible 2-vejs adapter bokse.

Varenummer (SKU): 28-18477 Kategori:
 

Beskrivelse

  • Udgangsspænding 24V DC
  • Udskiftelige stikkontakter
  • Udgangsstrøm 660mA

Denne 24V strømforsyningsenhed (PSU) leveres med konnektorenden præmonteret. Det forbliver kundens/installatørens ansvar at fjerne forbindelsesenden og derefter identificere, hvilken ledning der er positiv, og hvilken der er negativ.

Modified External Power Supply

In a modified state – end connector removed and positive/negative wires established – the output lead of the Power Supply Unit, can be used to provide power to our 2-way adaptor boxes (such as the RF515A), via midtgennemføringen i bunden af boksen, for at sikre, at der leveres tilstrækkelig strøm til eventuelle eksterne transducere, der også er tilsluttet.

En ekstern strømforsyning kan bruges til at drive loop power (serieforbindelse) til en tilsluttet transducer i en to-tråds format eller kan bruges blot som en pass-through.

Som et alternativ kan 24V strømforsyningsenheden bruges direkte med transduceren, uden at det er nødvendigt udtrykkeligt at bruge den i en 2-vejs adapterboks.

Vi vil altid opfordre dig til at henvise til transducerfabrikanternes retningslinjer vedrørende strømbehov, før du køber (og især ændrer) en ekstern strømforsyning.

Nogle applikationer vil ikke have brug for en ekstern PSU, såsom i tilfælde, hvor en eksisterende sløjfe bare bliver målt.

NavnVærdi
Udgangsspænding24V DC
Udgangsstrøm660mA
Type strømstikStorbritannien, USA, Europa, Australien
Indgangsspænding100 V AC, 110 V AC, 115 V AC, 120 V AC, 127 V AC, 220 V AC, 230 V AC, 240 V AC
UdgangsstikUdskiftelige
IndgangsstikUniversalstik
Effekt16W

28-18477

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “24V strømforsyning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.