Dæmpet sensorsonde (2 m ledning)

648 kr.

DX28L dæmpet sensor probe (termistor) er en langsom respons luft probe, der anvendes til fødevarer applikationer, med en samlet længde på 2m.

Varenummer (SKU): 28-DX28L Kategori:
 

Beskrivelse

  • Temperaturområde: -40 °C til 70 °C /-40 °F til 158 °F
  • Sensortype: Termistor (PST)
  • Stik Type: 6-Pin Lumberg
  • Garanti: 6 måneder

DX28L dæmpet sensor probe (termistor) er en langsom respons luft probe, der anvendes til fødevarer applikationer, med en samlet længde på 2m.

 

DX28LDiagram

 

DX28L dæmpet sensor probe (termistor) er udstyret med en 6-pin Lumberg stik med låseskrue, for at give en stærk og sikker probe-til-instrument forbindelse med bedre forebyggelse af væskeindtrængen.

Ikke egnet til egensikre anvendelser


Luftprober forklaret

Det er rimeligt at sige, at enhver sonde, der kan måle temperaturen, kunne bruges som en luft sonde, med varierende grader af succes. Luftprober er specielt designet til dette formål og derfor har en højere grad af nøjagtighed og respons.

Luftprober er ofte designet til at være meget hurtig reaktion med en lav termisk masse. Sensoren er designet til at være så lille som muligt, så lufttemperaturen overføres til sonden med minimalt temperaturtab eller forstærkning for at opretholde en høj grad af nøjagtighed.

That said, all Comark Air Probes for RF500 for example, are inherently designed to be slow. Why is this? Read on to find out….

Vi leverer en Damped Air Probe stil til RF500 trådløst overvågningssystem (og andre termometre), som kommer i form af en lille kugleformet ende i rustfrit stål, se billede.

DampedAirProbeLumbergDiagram

Denne type konstruktion har to formål;

  • Det beskytter sensoren mod fysisk skade
  • Det forsinker sondens reaktion betydeligt

In certain scenarios, it is beneficial to have a slower response to changes in air temperature, hence having a Damped Air Probe. For example, when you place a probe inside a fridge or freezer, you probably don’t want an alarm going off every time someone opens the door.

Damped Air Probes gør et godt stykke arbejde med at reflektere prøverne i køleskabet.  Alle dæmpede luftsonder er udstyret med en 6-pin Lumberg stik og en rustfrit stål dæmpet luftsonde ende, som vist nedenfor.

LumbergDampedAir

NavnVærdi
SensortypeTermistor (PST)
Forbindelsestype6-polet Lumberg
Temperaturområde-40 °C til 70 °C /-40 °F til 158 °F
Systemnøjagtighed med Comark termometre±0,5 °C -20 °C til 70 °C / ± 0,9 °F -4 °F til 158 °F
Svartid30,0 sekunder
Blylængde2,0m
BlymaterialeFEP
Garanti6 måneder

PDF-links:

28-DX28L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dæmpet sensorsonde (2 m ledning)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *