Beskrivelse
- Område 120° til 200°F / 60° til 85°C
- Nøjagtighed ±1 division
- Stængellængde: 120mm
- Garanti: 1 år Begrænset
Du kan bruge den bevægelige temperaturindikator på kanten af den store urskive til at vælge den type kød, der skal grilles, steges eller bages. Så snart kødets indre temperatur når det forudindstillede sikre kogepunkt på skiven, koges kødet.
Brug af kødtermometer
- Sørg for, at termometerstammen er ren, før du bruger termometeret
- Det kød, du steger, skal tø helt igennem, før du bruger termometeret
- Indsæt termometerstammen i stegen eller hønen, der er under forberedelse, og sørg for, at stilken er indsat i midten af kødet og ikke er i kontakt med knogle eller brostel
- Indstil på forhånd den bevægelige temperaturindikator til den type kød, der skal grilles, ristes eller bages
- Når den indre temperatur når det forudindstillede punkt på skiven, er kødet færdig
Kødtemperaturer
You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.
DenDet amerikanske sundhedsministerium anbefaler følgende temperaturer ved tilberedning af kød:
Kategori | Fødevarer | Temperatur (°F) | Hviletid |
Malet kød | Oksekød, svinekød, kalvekød, lam | 160 | Ingen |
Kalkun, kylling | 165 | Ingen | |
Frisk oksekød, kalvekød, lam | Bøffer, steger, koteletter | 145 | 3 minutter |
Fjerkræ | Kylling | 165 | Ingen |
Fjerkræbryst, steger | 165 | Ingen | |
Fjerkræ Lår, Ben, Vinger | 165 | Ingen | |
And | 165 | Ingen | |
Svinekød og skinke | Frisk svinekød | 145 | 3 minutter |
Frisk skinke (rå) | 145 | 3 minutter | |
Forkogt skinke (til genopvarmning) | 140 | Ingen |
Navn | Værdi |
---|---|
Temperaturmåleområde | 60 °C til 85 °C/120 ° til 200 °F |
Afdelinger | 2° |
Nøjagtighed | ±1 division |
Skalaer | °C/°F |
Stængellængde | 120mm |
Materiale | Rustfrit stål |
Certificering | NSF børsnoteret |
Garanti | 1 år Begrænset |
PDF-links:
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.