PST Penetration Probe Duplex (2 x 5 m bly)

712 DKK

RFPX500D PST Penetration Probe Duplex er beregnet til brug med vores trådløse temperaturovervågningssystemer. Hver sonde er forbundet til en 5,0 m ledning.

Varenummer (SKU): 28-RFPX500D Kategori:
 

Beskrivelse

  • Temperaturområde: -40°F til 257°F / -40 til 125°C
  • Sensortype: PST (termistor)
  • Forbindelsestype: Lumberg (6-pin)
  • Garanti: 6 måneder

RFPX500D PST Penetration Probe Duplex er til brug med trådløse temperaturovervågningssystemer. Hver sonde er forbundet til en 5,0 m ledning.

 

 

RFPX500D PST Penetration Probe Duplex er udstyret med en 6-pin Lumberg stik med låseskrue, for at give en stærk og sikker probe-til-instrument forbindelse med bedre forebyggelse af væskeindtrængen.


Gennemtrængningssonder forklaret

Alle Penetrationssonder tilTrådløse temperaturovervågningssystemerer designet til at være robust, men samtidig diskret. Derfor leveres standard Penetration Prober til RF500 ikke med sondehåndtag.

Penetrationssonderne til voresTrådløse temperaturovervågningssystemerkomme i form af en spids aksel i rustfrit stål, som vist nedenfor.

 

RFPP10005LetterboxBasic

 

DenPenetrationssonderer konstrueret til at blive indsat i prøverne, således at den registrerede temperatur nøjagtigt repræsenterer prøven. I modsætning til luftproberne er penetrationsproberne dog potentielt destruktive for prøven, dvs. de kan ikke anvendes som tilsigtet. Eller alternativt, prøven er simpelthen repræsentativ for den ægte vare, f.eks. en glycol fyldt blodpose. Hele formålet med det trådløse temperaturovervågningssystems gennemtrængningssondekonstruktion er at sikre, at du ikke modtager falske alarmer.

Alt trådløst temperaturovervågningssystemPenetrationssonderer udstyret med en6-polet Lumberg-stikog et rustfrit stålSpids gennemtrængningsendeende, som vist nedenfor.

Lumberg6Pin01RFPP10004

 

Navn Værdi
Blylængde 2 x 5,0 m
Forbindelsestype Lumberg (6-pin)
Stængellængde 75 mm
Stængeldiameter 4mm
Temperaturområde -40 °C til 125 °C /-40 °F til 257 °F
Ledningstype Flat-Twin
Blymateriale PVA
Sensortype PST (termistor)
Garanti 6 måneder

28-RFPX500D

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PST Penetration Probe Duplex (2 x 5 m bly)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.