Beskrivelse
- Temperaturområde: -148 til 482 °F/ -100 til 250 °C
- Sensortype: Type T termoelement
- Stik Type: 6-Pin Lumberg
- Garanti: 6 måneder
PT26L Oven Meat Probe er designet til at kontrollere kød- og madtemperaturer under tilberedning.
PT26L Ovn Meat Probe er udstyret med en 6-pin Lumberg stik med låseskrue, for at give en stærk og sikker probe-til-instrument forbindelse med bedre forebyggelse af væskeindtrængning.
Ikke egnet til egensikre anvendelser
Kødtemperaturer
You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.
DenDet amerikanske sundhedsministerium anbefaler følgende temperaturer ved tilberedning af kød:
Kategori | Fødevarer | Temperatur (°F) | Hviletid |
Malet kød | Oksekød, svinekød, kalvekød, lam | 160 | Ingen |
Kalkun, kylling | 165 | Ingen | |
Frisk oksekød, kalvekød, lam | Bøffer, steger, koteletter | 145 | 3 minutter |
Fjerkræ | Kylling | 165 | Ingen |
Fjerkræbryst, steger | 165 | Ingen | |
Fjerkræ Lår, Ben, Vinger | 165 | Ingen | |
And | 165 | Ingen | |
Svinekød og skinke | Frisk svinekød | 145 | 3 minutter |
Frisk skinke (rå) | 145 | 3 minutter | |
Forkogt skinke (til genopvarmning) | 140 | Ingen |
Navn | Værdi |
---|---|
Sensortype | Type T termoelement |
Forbindelsestype | 6-polet Lumberg |
Temperaturmåleområde | -100 °C til 250 °C /-148 °F til 482 °F |
Svartid | 2,0 sekunder |
Stængellængde | 100 mm (4″) |
Stængeldiameter | 3,3 mm |
Blylængde | 2,5m |
Blymateriale | PTFE |
Overholdelse | Termoelementer: Tolerancer for BS EN60584-2 (1993) Klasse 1 |
Overensstemmelse med EU-forordning 1935/2004 (rammeforordning om alle materialer bestemt til kontakt med fødevarer) | Ja |
Stængel (aksel) materiale | 316L rustfrit stål |
Garanti | 6 måneder |
PDF-links:
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.