PT26L Ovnkødsonde

787 DKK

PT26L Oven Meat Probe er designet til at kontrollere kød- og madtemperaturer under tilberedning.

Varenummer (SKU): 28-PT26L Kategori:
 

Beskrivelse

  • Temperaturområde: -148 til 482 °F/ -100 til 250 °C
  • Sensortype: Type T termoelement
  • Stik Type: 6-Pin Lumberg
  • Garanti: 6 måneder

PT26L Oven Meat Probe er designet til at kontrollere kød- og madtemperaturer under tilberedning.

 

PT26L02550155300dpi

 

PT26L Ovn Meat Probe er udstyret med en 6-pin Lumberg stik med låseskrue, for at give en stærk og sikker probe-til-instrument forbindelse med bedre forebyggelse af væskeindtrængning.

Ikke egnet til egensikre anvendelser

 


Kødtemperaturer

You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.

DenDet amerikanske sundhedsministerium anbefaler følgende temperaturer ved tilberedning af kød:

Kategori Fødevarer Temperatur (°F) Hviletid
Malet kød Oksekød, svinekød, kalvekød, lam 160 Ingen
Kalkun, kylling 165 Ingen
Frisk oksekød, kalvekød, lam Bøffer, steger, koteletter 145 3 minutter
Fjerkræ Kylling 165 Ingen
Fjerkræbryst, steger 165 Ingen
Fjerkræ Lår, Ben, Vinger 165 Ingen
And 165 Ingen
Svinekød og skinke Frisk svinekød 145 3 minutter
Frisk skinke (rå) 145 3 minutter
Forkogt skinke (til genopvarmning) 140 Ingen

 

Navn Værdi
Sensortype Type T termoelement
Forbindelsestype 6-polet Lumberg
Temperaturmåleområde -100 °C til 250 °C /-148 °F til 482 °F
Svartid 2,0 sekunder
Stængellængde 100 mm (4″)
Stængeldiameter 3,3 mm
Blylængde 2,5m
Blymateriale PTFE
Overholdelse Termoelementer: Tolerancer for BS EN60584-2 (1993) Klasse 1
Overensstemmelse med EU-forordning 1935/2004 (rammeforordning om alle materialer bestemt til kontakt med fødevarer) Ja
Stængel (aksel) materiale 316L rustfrit stål
Garanti 6 måneder

PDF-links:

28-PT26L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PT26L Ovnkødsonde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.