Vandtæt Pocketherm digitalt termometer (termoelement type-T) med indikation for køling og opvarmning af mad, HACCP alarm indikation. -40°C til +125°C. EN13485 kompatibel.

661 kr.

Varenummer (SKU): 28-P125W82 Kategori:
 

Beskrivelse

28-P125W82 Termometer > Comark Termometre > Comark digitale lommetermometre > Vandtæt

P125W Vandtæt Pocketherm Folding Thermometer fra Comark, det er hurtigt, det folder, det bipper, det er vandtæt! Stilfuld Pocket Digital til hurtig kontrol af frosne, kølede eller tilberedte fødevarer.

  • Temperaturområde: -40°C til +125°C
  • Lysdioder angiver temperaturer inden for HACCP-grænserne
  • Ny model med 82°C øvre temperaturgrænse til genopvarmning af mad
  • Garanti: 2 år

P125W/82 Vandtæt sammenklappeligt lommetermometer

P125W/82 Vandtæt Pocketherm foldetermometer fra Comark, det er hurtigt, det folder, det bipper, det er vandtæt!

Brug dette stilfulde digitale termometer i lommen til hurtig kontrol af frosne, kølede eller tilberedte fødevarer. De farvede lysdioder lyser for at indikere temperaturer inden for HACCP-grænserne. Det vandtætte P125W Pocketherm foldetermometer lyser (RØDT) og bipper, når maden for eksempel har nået en sikker madlavningstemperatur. Dette gør den virkelig hurtig og nem at bruge.

Blinkende LED’er plus summer til øjeblikkelig temperaturindikation:

  • Gul til frossen
  • Grøn til kølet
  • Rød for kogt

Funktioner

  • Ny model P125W/82 med 82°C øvre temperaturgrænse for genopvarmning af fødevarer
  • Temperaturområde: -40°C til +125°C
  • 1,5 mm trinvis sonde for hurtigere respons
  • Sonden kan vinkles til ergonomisk brug
  • Stor LCD-skærm
  • Termistorens nøjagtighed overholder alle fødevarebestemmelser
  • Viser temperaturer i Celsius-skala
  • Auto-sluk-funktion for at spare batteri
  • BLINKENDE LED og summer til øjeblikkelig temperaturgenkendelse
  • BioCote antimikrobiel beskyttelse

Comark P125W madtermometeret er velegnet til både luft- og produkttemperaturmåling og giver fremragende nøjagtighed.

Termometeret er klassificeret IP65 og er det perfekte valg til krævende procesmiljøer. P125W indeholder en række avancerede funktioner, der er designet til at opfylde kvalitetskontrol- og HACCP-kravene fra professionelle brugere i fødevareindustrien.


Ny model P125W/82 til genopvarmning af fødevarer

For britiske kunder er der den vandtætte Pocketherm model P125W/82, som overholder UK Food Standards Agency’s “House Rules Temperature Control” for HACCP, at genopvarmede fødevarer skal nå en intern temperatur på 82 °C. Med en øvre kogt temperaturgrænse sat til 82°C, opvarmes maden perfekt hver gang.

Hvordan kan temperaturer bruges til at holde fødevarer sikre?

Ved catering anbefales følgende metoder til at holde fødevarer sikre:

KølingEn madtemperatur på 8 °C eller lavere er effektiv til at kontrollere formeringen af de fleste bakterier i letfordærvelige fødevarer. Det anbefales at bruge køleskabe og køleskabe ved 5 °C eller derunder.
FrysningFrysning af mad ved temperaturer på -18 °C eller derunder forhindrer bakterier i at formere sig.
MadlavningTemperaturer på 75 °C eller højere er effektive til at ødelægge næsten alle typer bakterier. Tilberedningstemperaturer under dette niveau er dog også effektive, forudsat at fødevaren opbevares ved disse temperaturer i en passende periode.
Hot HoldingTemperaturer over 63°C vil styre formeringen af bakterier i varm mad.
KølingMaden skal afkøles så hurtigt som muligt og derefter afkøles. Dette vil begrænse væksten af eventuelle bakterier eller spiring af sporer, der kan være til stede.
VarmeAlle fødevarer, der tidligere er blevet opvarmet og skal genopvarmes, skal hæves til en temperatur på 82 °C, hvilket sikrer, at fødevaren er blevet opvarmet til en sikker og i nogle tilfælde lovpligtig temperatur. Brug af en passende kombination af tid og temperatur vil også sikre, at fødevaren er blevet opvarmet sikkert, hvis højere temperaturer er skadelige for fødevarens kvalitet, såsom at nå en kernetemperatur på 70 °C i 2 minutter.

Kilde: Food Standards Agency – CookSafe Manual (Side 62)


Tekniske specifikationer

NavnVærdi
SensortypeTermistor
Temperaturmåleområde-40°C til +125°C
Vægte°C
Vist opløsning0,1°C
Responstid (T99)5 sekunder
Nøjagtighed +23°C /+73°F±0,5°C (-20 °C til +70 °C), ±1°C (hele området)
MiljøbeskyttelseIP65
BatteritypeTo type I.E.C. LR6 størrelse AA
Batterilevetid4000 timer
Automatisk slukningEfter 60 minutter
Driftsområde – temperatur-20 til +50°C
Driftsområde – luftfugtighed10% til 90% ikke-kondenserende
Summer/LED-indikation (blinkende gul)Frossen zone: -18°C og derunder
Summer/LED-indikation (blinkende grøn)Kølet zone: 0°C til +5°C inklusive
Summer/LED-indikation (blinker rødt)Kogt zone: P125W +75°C og højere (P125W/82 +82°C og højere)
Mål (kasse)170 mm x 52 mm x 24 mm
Sondelængde110 mm
Vægt140g med batteri
Overholdelse af EU-forordning 1935/2004 (rammeforordning om alle materialer, der er beregnet til at komme i kontakt med fødevarer)Ja
Aksel (aksel) materiale316L rustfrit stål
Garanti2 år

Yderligere information

Produkttype

Brug

Vandtæt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vandtæt Pocketherm digitalt termometer (termoelement type-T) med indikation for køling og opvarmning af mad, HACCP alarm indikation. -40°C til +125°C. EN13485 kompatibel.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *