Beskrivelse
28-PK23M Termometer > Comark Termometre > Comark Føler > Indstiksføler
28-PK23M Termometer > Comark Termometre > Comark Føler > Indstiksføler
- Temperaturområde: -58°F til 482°F / -50°C til 250°C
- Sensortype: Type K termoelement
- Stik Type: 2-Pin Sub-Miniature
- Garanti: 6 måneder
PK23M Ovn Kød Penetration Probe er designet til at kontrollere kød og mad temperaturer under madlavning. Den er udstyret med en 2,5 m ledning.
PK23M Ovn Kød Penetration Probe er udstyret med en 2-pin Sub-Miniature stik, for at give en hurtig og nem forbindelse til din Data Logger.
Brug af kødtermometer
- Sørg for, at termometerstammen er ren, før du bruger termometeret
- Det kød, du steger, skal tø helt igennem, før du bruger termometeret
- Indsæt termometerstammen i stegen eller hønen, der er under forberedelse, og sørg for, at stilken er indsat i midten af kødet og ikke er i kontakt med knogle eller brostel
- Indstil på forhånd den bevægelige temperaturindikator til den type kød, der skal grilles, ristes eller bages
- Når den indre temperatur når det forudindstillede punkt på skiven, er kødet færdig
Kødtemperaturer
You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.
DenDet amerikanske sundhedsministerium anbefaler følgende temperaturer ved tilberedning af kød:
Kategori | Fødevarer | Temperatur (°F) | Hviletid |
Malet kød | Oksekød, svinekød, kalvekød, lam | 160 | Ingen |
Kalkun, kylling | 165 | Ingen | |
Frisk oksekød, kalvekød, lam | Bøffer, steger, koteletter | 145 | 3 minutter |
Fjerkræ | Kylling | 165 | Ingen |
Fjerkræbryst, steger | 165 | Ingen | |
Fjerkræ Lår, Ben, Vinger | 165 | Ingen | |
And | 165 | Ingen | |
Svinekød og skinke | Frisk svinekød | 145 | 3 minutter |
Frisk skinke (rå) | 145 | 3 minutter | |
Forkogt skinke (til genopvarmning) | 140 | Ingen |
Navn | Værdi |
---|---|
Sensortype | Type K termoelement |
Forbindelsestype | 2-pin underminiatyr |
Temperaturområde | -50 °C til 250 °C /-58 °F til 482 °F |
Svartid | 2,0 sekunder |
Stængellængde | 100 mm |
Stængeldiameter | 3,3 mm |
Blylængde | 2,5m |
Blymateriale | PTFE |
Overensstemmelse med EU-forordning 1935/2004 (rammeforordning om alle materialer bestemt til kontakt med fødevarer) | Ja |
Stængel (aksel) materiale | 316L rustfrit stål |
Garanti | 6 måneder |
PDF-links:
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.