Espresso/damptermometer, skala °C, 0° til +100°C.

46 kr.

T200LC Coffee Thermometer sikrer, at varme drikkevarer, både hjemme og i restauranten, serveres ved de anbefalede temperaturer for kaffe, varm chokolade og dampet mælk.

Varenummer (SKU): 28-T200LC Kategori:
 

Beskrivelse

28-T200LC Termometer > Comark Termometre > Comark køkkentermometre

28-T200LC Termometer > Comark Termometre > Comark køkkentermometre

  • Temperaturområde 0 °C til 100 °C
  • Inkluderer rustfri stålclips og 13 cm stilk
  • Nøjagtighed ±1 division
  • Garanti: 1 år Begrænset

T200LC Coffee Thermometer sikrer, at varme drikkevarer, både hjemme og i restauranten, serveres ved de anbefalede temperaturer for kaffe, varm chokolade og dampet mælk.

  • Særlig farveangivelse over skumningsområdet
  • Konstruktion i rustfrit stål
  • Inkluderer rustfri stålclips og 13 cm stilk
  • Forstørrelsesglas, vandtæt dæksel
  • 1 inddelingsnøjagtighed

 


Anbefalede temperaturer

  • Kaffe/Espresso: brygget mellem 88°C og 93°C
  • Varm chokolade: 79°C til 82°C
  • Dampet mælk (til Latte): 66°C til 77°C

 


Rekalibreringsinstruktioner

Dette termometer kan rekalibreres, hvis det udsættes for stød eller ekstreme temperaturændringer.

To re-calibrate, immerse the stem at least 7.5cm / 3″ into a medium such as hot water or oil of known temperature. You will need a second Thermometer, either glass or digital, to verify the control temperature.

Vent mindst et minut, indtil termometeret er i ligevægt. Ved at holde sekskantmøtrikken sikkert med en skruenøgle eller tang kan termometeret justeres, indtil markøren viser den ønskede temperatur.

Recalibration

 

 

NavnVærdi
Temperaturmåleområde0 °C til 100 °C
Accurcay±1 division
Afdeling
Skalaer°C
MonteringstypeHænger og har sonde
MaterialeRustfrit stål
Stængellængde13 cm
Garanti1 år Begrænset

PDF-links:

Yderligere information

Produkttype

Brug

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Espresso/damptermometer, skala °C, 0° til +100°C.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *