Beskrivelse
17-800804 Mät temperatur > Termometrar ETI > ETI Analoga Termometrar > Stektermometrar
At have et madlavningstermometer til at kontrollere temperaturen på dit kød er vigtigt for fødevaresikkerheden. Vores enkle kødtermometer er tydeligt mærket til oksekød, lam, svinekød og fjerkræ, så det er nemt at sikre, at dit kød og bøffer er tilberedt korrekt.
Temperaturføleren Ø4 x 105 mm for fødevarer i rustfrit stål angiver temperatur i området 0 til 120 °C i 1 °C-inddelinger.
Kødtermometeret har en stor Ø45 mm analog skive med en opløsning på 1 °C. Ingen batterier eller indstillinger påkrævet.
For den mest nøjagtige temperaturmåling skal du indsætte temperaturføleren i den tykkeste del af kødet eller fjerkræet og undgå knogler.
Instrumentaflæsningen kan tage et par sekunder at stabilisere.
Interval: | 0 til 120 °C |
---|---|
Opløsning: | 1 °C |
Display: | analogt rat |
Emballagemateriale: | rustfrit stål |
Garanti: | et år |
Måleskala: | Celsius |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.