Beskrivelse
17-800806 Mät temperatur > Termometrar ETI > ETI Analoga Termometrar > Marmelad-termometrar
Kokkens termometer i rustfrit stål til konfekture, stegning og marmelade angiver temperatur i området 40 til 200 °C og 100 til 400 °F i 2 °C/ °F divisioner.
Skalaen er tydeligt markeret for hård revne, blød revne, hård bold, blød bold, tråd, syltetøj, karamel, sterilisering og friturestegning.
Huset i rustfrit stål har en fastgørelsesclips og måler 50 x 240 mm plus et 65 mm plasthåndtag.
Du skal blot indsætte termometeret i væsken eller maden, der måles, og aflæse temperaturen.
| Interval: | 40 til 200 °C og 100 til 400 °F |
|---|---|
| Opløsning: | 2°C/°F |
| Display: | analog skala |
| Emballagemateriale: | rustfrit stål |
| Garanti: | et år |
| Måleskala: | Celsius/Fahrenheit |


Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.