ETI RayTemp® 3 infrarød termometer ideelt til fødevarer, -60 til +500°C. 12:1 afstand:måleflade. Med cirkulær lasermarkør til nem måling

845 kr.

RayTemp 3 infrarødt termometer – ideelt til fødevareindustrien

  • ±1°C nøjagtighed over det kritiske
  • fødevareområde

  • Cirkulær laser til præcis justering
  • Kompakt, let og nem at bruge
  • Temperaturområde -60 til 500 °C
Varenummer (SKU): 17-814040 Kategorier: ,
 

Beskrivelse

17-814040 Mät temperatur > Termometrar ETI > ETI Digitala Termometrar > IR-Termometrar, Mät Temperatur > I Ankomstkontroll, Mät Temperatur > I Tillagning

RayTemp 3 infrarødt termometer er ideelt til brug i fødevareindustrien. Den er kompakt, let og nem at bruge. Du skal blot sigte og trykke på udløseren for at vise temperaturen på den genstand, der måles. Derudover viser LCD-displayet den maksimale temperatur.

Det infrarøde termometer RayTemp 3 måler temperaturen over området -60 til 500 °C med en garanteret nøjagtighed på ±1 °C over det kritiske fødevareområde på 0 til 65 °C, uden for dette område ± 2 °C eller ± 2% af aflæsningen, alt efter hvad der er størst ved en omgivelsestemperatur på mellem 15 °C og 25 °C, med en repeterbarhed på ±1 °C aflæsning.

Raytemp 3 har et klart, letlæseligt LCD-display med lavt batteri, laser- og baggrundsbelysningsindikation og en automatisk slukningsfunktion, der slukker instrumentet efter 15 sekunder, hvilket maksimerer batterilevetiden. RayTemp 3 er ideel til måling af madoverfladetemperaturer, hvilket eliminerer behovet for at røre eller forurene den mad, du måler, og undgår risikoen for krydskontaminering. Enheden kan bruges af alle, da der ikke er behov for at fokusere eller justere instrumentet.

Hver RayTemp 3 har en enkelt trykknap, så brugeren kan vælge °C eller °F. Termometeret indeholder også en cirkulær laser, som giver dig mulighed for præcist at målrette diameteren af det område, der skal måles. Når du bevæger dig tættere på eller længere væk fra målet, ændrer lasercirklen diameter.


Enheden har et optisk forhold på 12:1 (målafstand/diameterforhold) og en fast emissivitet på 0,97, hvilket gør den mere velegnet til nedkølede og frosne fødevarer, selv om dette termometer kan bruges til en lang række andre anvendelser.

Interval:-60 til 500 °C
Opløsning:0,1 °C eller °F (-9,9 til 199,9 °C) eller 1 °C
Nøjagtighed – Infrarød:±1°C (0 til 65 °C) ellers ±2°C eller ±2% af aflæsningen, alt efter hvad der er størst
Synsfelt:målforhold 12:1
Emissivitet:0,97 fast
Batteri:2 x 1,5 volt AAA
Batterilevetid:140 timers kontinuerlig brug
Display:brugerdefineret LCD
Baggrundsbelysning:Ja
Dimensioner:40 x 66 x 155 mm
Vægt:180 gram
Emballagemateriale:ABS-plast
Garanti:et år
Måleskala:Celsius/Fahrenheit

Yderligere information

Brug

Produkttype

Kategori

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ETI RayTemp® 3 infrarød termometer ideelt til fødevarer, -60 til +500°C. 12:1 afstand:måleflade. Med cirkulær lasermarkør til nem måling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *