ETI Sensor, termoelement type K, sensor til burgere med Ø6mm nålesensor

504 kr.

Type K Burger Temperatursonde – Tilbered den perfekte burger

  • ø4,5 mm x 45 mm (45° bøjning) x 160 mm. Målespidsen er ø1 mm x enten 6 eller 12 mm
  • Interval -75 til 250 °C
  • Nøjagtighed ±0,5 °C, 0 °C til 100 °C
  • To spidsdybder til rådighed – 6 mm og 12 mm
  • Spidsdybde: 12 mm
Varenummer (SKU): 17-123745 Kategori:
 

Beskrivelse

17-123745 Mät temperatur > Temperaturgivare ETI > Nålgivare

Burgertemperatursonde – Den nye ETI Burgertemperatursonde er specielt designet til at måle temperaturen på burgere og måle, at de er ordentligt kogte. Fødevarestyrelsens råd er at sikre, at de tilberedes ordentligt hele vejen. Ved blot at brænde ydersiden af en køddejburger er der risiko for at indtage skadelige bakterier.

Spidsdesignet af burgersonden gør det muligt at indsætte den i det indre af hamburgerbøffen for nøjagtigt at måle, hvornår den er perfekt kogt. Den 12 mm rustfri stålskive sikrer den korrekte indføringsdybde (6 eller 12 mm) hver gang! Du skal blot indsætte burgeren, indtil skiven rører overfladen af burgeren for at teste, at den har nået den ideelle temperatur til at tilberede ordentligt.

Der findes to versioner til forskellige burgertykkelser:
123-745 – med en 6 mm indføringsspids
123-746 – med en 12 mm indføringsspids

Sondens rustfri stålsektion er 4,5 mm OD x 45 (45° bøjning) x 160 mm. Målespidsen er 1 mm OD x enten 6 eller 12 mm. 


Vælg den ønskede spidsdybde ved hjælp af rullemenuen.

Sondepræcision (type K høj nøjagtighed):±0,5°C mellem 0 og 100 °C

Yderligere information

Følerkontakt

Foldebar føler

Produkttype

Kategori

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ETI Sensor, termoelement type K, sensor til burgere med Ø6mm nålesensor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *