WiFi dataloggere

Med TandD WiFi loggere, kan du meget nemt tilslutte en logger til måling af temperatur og fugtighed (% RH). Kommunikation er via din eksisterende trådløse router. Via Cloud app ThermoWeb få måledata og indberetninger direkte til din mobiltelefon eller tablet. Både Android og iPhone er understøttet.

Vis:
Sorter efter:
RF311 WiFi DataLogger med stor LCD-skærm, indby...
RF311-T Flid WiFi Temperatur Datalogger måler temperaturen på det miljø, hvori den er beliggende. Data sendes trådløst via et WiFi-netværk til en pc og vises via grafisk værktøj eller kan eksporteres til Microsoft Excel. Softwaren er installeret på pc'en vil lade opsætte, datalogning og visning af patientdata. Konfigurere funktioner omfatter datalogger navn, °C / °F, sample rate, og høj/lav alarmer. Denne software er tilgængelig til gratis download. RF311-T er en lav powered batteri enhed. Når det konfigureres vha. typisk transmission perioder (f.eks. hvert 5. minut) dataloggeren vil operere i mere end et år. Batteriet kan oplades via en PC eller via lysnettet vha. RF320 (UK/US) Strømforsyning, som kan fås som tilbehør.
 • Måleområde: -4 til +140°F / -20°C til +60°C
 • Internt genopladeligt lithium polymer batteri
 • Nem dataloggeren sættes op ved hjælp af gratis PC program.
 • 1,052 kr
  1,031 kr
  Føj til indkøbsvogn
  28-RF311T
  RF312 WiFi Datalogger med stor LCD, Udetemperat...
  RF312-TP Diligence WiFi Temperaturdatalogger med Termistorsonden er til måling af temperaturen. Den leveres med en aftagelig Termistorsonde. Data sendes trådløst via et WiFi-netværk til en pc og vises via grafisk værktøj eller kan eksporteres til Microsoft Excel. Softwaren er installeret på pc'en vil lade opsætte, datalogning og visning af patientdata. Konfigurere funktioner omfatter datalogger navn, °C / °F, sample rate, og høj/lav alarmer. Denne software er tilgængelig til gratis download. RF312-TP Diligence WiFi Temperaturdatalogger med Termistorsonden er et low powered batteri enhed. Når det konfigureres vha. typisk transmission perioder (f.eks. hvert 5. minut) Dataloggeren vil operere i mere end et år. Batteriet kan oplades via en PC eller via lysnettet vha. RF320 (UK/US) Strømforsyning, som kan fås som tilbehør.
 • Måleområde -40 til +257°F / -40 til +125°C
 • Internt genopladeligt lithium polymer batteri
 • Nem dataloggeren sættes op ved hjælp af gratis PC program.
 • 1,124 kr
  1,101 kr
  Føj til indkøbsvogn
  28-RF312TP
  RF313 WiFi datalogger med stor LCD-skærm, indby...
  RF313-TH Diligence WiFi Temperatur og luftfugtighed datalogger måler temperatur og fugtighed i det miljø, hvor det er beliggende. Data sendes trådløst via et WiFi-netværk til en pc og vises via grafisk værktøj eller kan eksporteres til Microsoft Excel. Softwaren er installeret på pc'en vil lade opsætte, datalogning og visning af patientdata. Konfigurere funktioner omfatter datalogger navn, °C/°F, sample rate, og høj/lav alarmer. Denne software er tilgængelig til gratis download. RF313-TH Diligence WiFi Temperatur og luftfugtighed datalogger er et low powered batteri enhed. Når det konfigureres vha. typisk transmission perioder (f.eks. hvert 5. minut) dataloggeren vil operere i mere end et år. Batteriet kan oplades via en PC eller via lysnettet vha. RF320 (UK/US) Strømforsyning, som kan fås som tilbehør.
 • Måleområde fra -20°C til +60°C / -4°F til +140°F
 • Luftfugtighed måleområde fra 0 til 100%
 • Internt genopladeligt lithium polymer batteri
 • 1,152 kr
  1,129 kr
  Føj til indkøbsvogn
  28-RF313TH
  RF324 WiFi alarm, advarselsblink
  RF324 Alarm til brug med Comarks trådløse dataloggere er et selvstændigt overvågningssystem til alle sensorer i care WiFi område.
 • Kan tilsluttes til flere trådløse dataloggere via WiFi
 • Blinkende rød LED tændt gennem det gennemsigtige røde bageste kant
 • Muligheden for at konfigurere advarselstoner og volumen
 • Alarmen vil finde alarmmeddelelser fra enhver trådløs sensor blandt Comarks WiFi-loggere. Den røde lysdiode lyser (ved en rød transparent bagerste trim) og kan høres når en sensor alarm er blevet udløst (der er 9 forskellige lyde at vælge imellem). Alarmmeddelelser kan streames trådløst via WiFi netværk og kan ses på en pc ved hjælp af en WiFi Pro software pakke. RF324 Alarm er konstrueret til konstant strøm via lysnettet, men den indeholder et genopladeligt lithium-polymer-batteri til en begrænset virkning i tilfælde af strømsvigt. WiFi Pro software installeret på din computer bliver konfigureret, Datalogger og alarmdata. RF324 Alarm kan fastgøres til væggen eller lodret overflade med beslag og skruer eller klæbepude. Opgraderet WiFi-Loggers (juli 2016) Comark har opgraderet care WiFi Datalogger fra 'B' (IEEE 802.11b) til "nærhedsprincippet" (IEEE 802.11b/g/n) Wi-fi-kompatibilitet. En af de store fordele af typen "BGN" WiFi er, at det sætter skub i netværkskommunikation. IT-afdelingerne i mange skoler og sygehuse har været at slå 'B'-kompatibilitet kan forbedre netværkets hastighed så "BGN" enheder er ofte, at de ville overveje nye enheder til netværket. Hvad skal jeg gøre for at skelne dem fra de gamle versioner? Fortæl dem er enkle. Varenummeret på loggeren kan findes på bagsiden af dataloggerens sammen med MAC adresse som "BGN" aktiverede produkter er 98:8B:AD:20:00:00 -> 98:8B:AD:2F:FF:FF Har du flere spørgsmål eller har du brug for rådgivning? Kontakt os
  1,353 kr
  1,326 kr
  Føj til indkøbsvogn
  28-RF324ALERT
  Comark Temp/RH Bluetooth Logger med gratis Andr...
  Det COMBT1 Bluetooth Bluetooth trådløse dataloggere til temperatur og luftfugtighed.Det COMBT1 Bluetooth loggeren gør mobile datalogning enkel anvendelse med comark BT app til Android™. Det COMBT1 Bluetooth loggeren måler og lagrer op til 500.000 målinger af temperatur og luftfugtighed. LCD-skærmen viser aktuelle målinger og indikerer status for Bluetooth-forbindelse. Trykknapbetjening gør cykling af løbende, minimum og maksimum værdier. Det COMBT1 leveres med et genopladeligt batteri og kan bruges med en USB-oplader.Funktioner:
 • -20°C til +60°C (-4°F til +140°F) og 0 til 100% RH måleområde
 • Opsætning og download gratis Comark BT app til Android™
 • Se data på din Android enhed eller eksport til Comark graf for Windows
 • 1,539 kr
  1,509 kr
  Føj til indkøbsvogn
  28-COMBT1
  TR-71wf/72wf - Temp / Fugtighed datalogger
  TR-71wf er en temperatur datalogger og TR-72wf er en temperatur / fugtighed logger. Ud over de grundlæggende funktioner i T & D's standard dataloggere såsom batteridrift og USB kommunikation funktion * 1, den TR-71wf/72wf understøtter kommunikation med mobile enheder og kan bruges uden en pc. Ved hjælp af T & D WebStorage service * 2, en cloud-tjeneste fra T & D gratis, er det muligt at få adgang til lagrede data når som helst fra hvor som helst. * 1: En valgfri USB-kommunikation kabel (sælges separat) er påkrævet. * 2: For at udføre den automatiske uploading af optagede data til T & D WebStorage service, er det nødvendigt at have adgang til internettet via et trådløst LAN og et T & D WebStorage service bruger-ID. Eksempler på anvendelse
 • * Til Evaluering varme og fugtighed Tilbageholdelse i Homes og kontorbygninger
 • * Til adm. Temperatur og luftfugtighed i serverrum
 • * Til Temperatur og luftfugtighed Management på hospitaler, museer og temperaturstyret Lager
 • 1,968 kr
  1,929 kr
  Føj til indkøbsvogn
  56-TR-71WF
  RF312 WiFi Datalogger (to eksterne høj nøjagtig...
  RF312DualPlus WiFi Dual Channel Datalogger med høj nøjagtighed "Plus"-Specifikation Termistorfølere kan måle to temperaturpunkter med en enkelt enhed. De to sonder kan måle det miljø, der er situationen, f.eks. vil man kunne måle et køleskab og andre kunne måle en fryser. Denne høje nøjagtighed datalogger har en nøjagtighed på ±0,4°F (+5°F til +176°F) / ±0,2°C (-15°C til +80°C). Enheden leveres med et beslag, der kan anvendes til at montere datalogger på væggen eller gulvet. Sensorerne er forbundet til dataloggeren via en 160 mm Y splitter kabel som medfølger. Bemærk: loggeren leveres med to flerfunktionstest prober. To dæmpet luftfølere kan købes som tilbehør, se tilbehør fane ovenfor. Denne datalogger erIkkeKompatibel med regelmæssige RFAXxxxJ prober. Data bliver streamet trådløst til enten Comark Cloud eller en lokal pc. Under konfiguration, RF312DualPlus Datalogger vil søge efter trådløse netværk, mens fysisk forbundet til PC'en. Den kan placeres hvor som helst inden for rækkevidde af netværket. Hvis dataloggeren midlertidigt mister forbindelsen til netværket, det vil logge målinger, indtil forbindelsen er genoprettet (max 30 dage ved 10 andet opsamlingsinterval). RF312DualPlus WiFi Dual Channel Dataloggeren er en strømbesparende enhed der indeholder et genopladeligt batteri. Når det er konfigureret, kan dataloggeren kan køre i op til seks måneder*. Batteriet kan oplades via en almindelig +5V vægadapter eller en USB port med det medfølgende kabel. LCD-skærmen indeholder flere funktioner, bl.a. max og min. værdier og indikatorer for batteritilstand, alarmer, RF312 forbindelse og signalstyrke. Med vores gratis PC-software kan du vælge at gemme din datalogger data enten lokalt på en enkelt pc, eller for at gøre dem almindeligt tilgængelige på Comark Cloud. Uanset hvad du vælger, vil du være i stand til at analysere data, tegne grafer og eksport de seneste og historiske data i forskellige formater. Comark Cloud App er blevet frigivet til Android-brugere, der ønsker at vise data på farten. Du kan ændre dataloggeren's indstillinger, så de passer til dine behov, muligheder omfatter:
 • Tildeling af navne til dataloggeren, og hver kanal.
 • Valg af måleenheder.
 • Valg af samplingfrekvens og indsendelsesfrist.
 • 2,228 kr
  2,183 kr
  Føj til indkøbsvogn
  28-RF312DUALPLUS
  RF3 12glycol WiFi datalogger med stor LCD-skærm...
  RF312Glycol Diligence WiFi-simulator datalogger (aftagelig probe) er designet specielt til brug i overvågning af letfordærvelige varer, såsom mad, prøver og vacciner.Højpræcisions datalogger er typisk en nøjagtighed på ±0,2°C (-15°C til +80°C) / ±0,4°F (+5°F til +176°F). Data bliver streamet trådløst via WiFi-netværk og kan ses lokalt på en pc ved hjælp af vores gratis softwarepakke, eller fra et vilkårligt sted ved hjælp af Comark Cloud.Glykolen Buffer sonden er udviklet til at levere en dæmpet respons på ændringer i temperatur. Dette medvirker til at simulere de termiske lag opleves af de oplagrede produkter i det overvågede miljø.Bemærk: Glycol probe er kompatible med denne logger og RF312DUALPLUS, det erIkkeKompatibel med RF312-TP loggeren. Hvis du skal bruge et luftføler til denne datalogger, se venligst Tilbehør fane ovenfor.Opsætning af din RF312Glycol Diligence WiFi-simulator datalogger er nemt med vores gratis PC software. Vælg at gemme dine data lokalt på pc'en, eller for at gøre dem almindeligt tilgængelige på Comark Cloud. Uanset hvad du vælger, vil du kunne se de historiske data i grafer eller tabeller, og eksportere dem til forskellige formater. Du kan til enhver tid ændre datalogger indstillinger, herunder navn, °C/°F, Sample rate, og høj/lav alarm niveauer. Vores software og firmware opdateringer kan downloades gratis fraWww.comarkinstruments.comUnder konfiguration, dataloggeren vil søge efter et eksisterende trådløst netværk og samtidig er fysisk tilsluttet til PC'en. Den kan placeres hvor som helst inden for rækkevidde af netværket. Hvis dataloggeren midlertidigt mister forbindelsen til netværket, det vil logge målinger indtil det er i stand til at kommunikere igen med computerprogrammet eller Cloud (max 30 dage ved 10 andet opsamlingsinterval). Selvom den trådløse dataloggere har en imponerende række denne kan øges ved at bruge WiFi extenders.RF312Glycol Diligence WiFi-simulator Dataloggeren er en batteridrevet enhed med et internt genopladeligt lithium polymer batteri, men kan være permanent strøm ved hjælp af en RF320 USB-strømforsyning (sælges separat).LCD-skærmen indeholder flere funktioner, bl.a. max og min. værdier og indikatorer for batteriniveau lavt, alarmer, trådløs forbindelse og signalstyrke. RF312 har en tæthedsgrad på IP43 og glycol, IP67. RF312 er fritstående, men kan fastgøres til væggen eller gulvet ved hjælp af det medfølgende beslag. Glykolen buffer probe leveres med aftagelig magnetfod til nem installation.Dataloggeren er IEEE 802.11b/g/n-kompatibelt, understøtter WEP, WPA/WPA2 kryptering og netværker*.*MS-CHAPv2, PEAP, EAP-FAST, EAP-TTLS
 • Høj nøjagtighed Glycol Buffer probens temperatur måleområde -40°C til +125°C / -40°F til +257°F
 • Stream og se data på Comark Cloud eller på en PC
 • Dataloggeren er let at bruge vores gratis PC software
 • 2,302 kr
  2,256 kr
  Føj til indkøbsvogn
  28-RF312GLYCOL
  TR-71wf/72wf - Temp / Fugtighed datalogger
  TR-71wf er en temperatur datalogger og TR-72wf er en temperatur / fugtighed logger. Ud over de grundlæggende funktioner i T & D's standard dataloggere såsom batteridrift og USB kommunikation funktion * 1, den TR-71wf/72wf understøtter kommunikation med mobile enheder og kan bruges uden en pc. Ved hjælp af T & D WebStorage service * 2, en cloud-tjeneste fra T & D gratis, er det muligt at få adgang til lagrede data når som helst fra hvor som helst. * 1: En valgfri USB-kommunikation kabel (sælges separat) er påkrævet. * 2: For at udføre den automatiske uploading af optagede data til T & D WebStorage service, er det nødvendigt at have adgang til internettet via et trådløst LAN og et T & D WebStorage service bruger-ID. Eksempler på anvendelse
 • * Til Evaluering varme og fugtighed Tilbageholdelse i Homes og kontorbygninger
 • * Til adm. Temperatur og luftfugtighed i serverrum
 • * Til Temperatur og luftfugtighed Management på hospitaler, museer og temperaturstyret Lager
 • 2,364 kr
  2,317 kr
  Føj til indkøbsvogn
  56-TR-72WF
  TR-71wf/72wf - Temp / Fugtighed datalogger
  TR-71wf er en temperatur datalogger og TR-72wf er en temperatur / fugtighed logger. Ud over de grundlæggende funktioner i T & D's standard dataloggere såsom batteridrift og USB kommunikation funktion * 1, den TR-71wf/72wf understøtter kommunikation med mobile enheder og kan bruges uden en pc. Ved hjælp af T & D WebStorage service * 2, en cloud-tjeneste fra T & D gratis, er det muligt at få adgang til lagrede data når som helst fra hvor som helst. * 1: En valgfri USB-kommunikation kabel (sælges separat) er påkrævet. * 2: For at udføre den automatiske uploading af optagede data til T & D WebStorage service, er det nødvendigt at have adgang til internettet via et trådløst LAN og et T & D WebStorage service bruger-ID. Eksempler på anvendelse
 • * Til Evaluering varme og fugtighed Tilbageholdelse i Homes og kontorbygninger
 • * Til adm. Temperatur og luftfugtighed i serverrum
 • * Til Temperatur og luftfugtighed Management på hospitaler, museer og temperaturstyret Lager
 • 3,015 kr
  2,955 kr
  Føj til indkøbsvogn
  56-TR-72WF-H
  Indkøbskurv
  Blot sælges

  Om Termometer.dk - Dansk

  På Termometer.dk vil du finde instrumenter fra Extech som er en af ​​verdens største producent af måleinstrumenter, optiske instrumenter og elektriske instrumenter til meget rimelige priser, takket være et effektivt logistik flow og salg uden mellemled. Du vil finde en sådan IR termometre, elektriske måleinstrumenter, refraktometre og inspektion kameraer. Vi ser frem til at hjælpe dig med moderne instrumenter, fra en af ​​verdens største producenter vil være i stand til at spare både tid og penge!

  Twitter

  Tweets...

  KONTAKT