Hovedlup

En uundværlig støtte for touch-up arbejde, modellering, gravering, samling og reparation. Denne ekstremt lette luppen er forsynet med velcro-strop giver trinløs justering. Hovedpine er en saga blot .

Vis:
Sorter efter:
Pannlupp, Peak Lupe 2035-II,
En uundværlig støtte for touch-up arbejde, modellering, gravering, samling og reparation. Denne ultra-light objektivet er udstyret med en velcro, hvilket gør trinløs justering. Hovedpine er en saga blot. To forstørrelsesfaktorer er placeret i synsfeltet (forstørrelse 1,8X og 3,7X), to andre fors...
299 kr
293 kr
Føj til indkøbsvogn
82-2035-II
Indkøbskurv
Blot sælges

Om Termometer.dk - Dansk

På Termometer.dk vil du finde instrumenter fra Extech som er en af ​​verdens største producent af måleinstrumenter, optiske instrumenter og elektriske instrumenter til meget rimelige priser, takket være et effektivt logistik flow og salg uden mellemled. Du vil finde en sådan IR termometre, elektriske måleinstrumenter, refraktometre og inspektion kameraer. Vi ser frem til at hjælpe dig med moderne instrumenter, fra en af ​​verdens største producenter vil være i stand til at spare både tid og penge!

Twitter

Tweets...

KONTAKT