SMS-Alarm

Vores SMS-alarm enheder sender dig en SMS-besked til alarm situationer når forudindstillede grænser på såsom temperatur, under- eller overskrides. SMS med måledata er sendt til en række forudbestemte telefonnummer, som kan være både mobilnummer eller standard DECT-telefoner med SMS-service.

Konfigurationen foregår enten på enheder tastaturer eller ved at sende en SMS. Indbygget batteri sikrer fungere i tilfælde af strømsvigt. Alarmer er tilgængelig, selv ved lav batteri. Nogle enheder har 2st relæudgange til styring af eksterne enheder, som f. eks. at tænde for radiatoren eller din bilvärmare.

Vis:
Sorter efter:
Trådløse vandlækage detektor tilsluttet 16-W230-A
WLD-061-F Trådløs Vandsensor anvendes lækagedetektoren registrerer vandlækager. Den skal samarbejde med andre enheder. Når den registrerer vand og forårsagede en kortslutning af metal kontakt i de to nederste, automatisk sender trådløst alarmsignal til hovedenheden.
102 kr
96 kr
Føj til indkøbsvogn
16-WLD-061-F
SMS alarm med intern eller ekstern sensor
En ny meget overkommelig SMS alarm med intern sensor. Ekstern sensor på 2 m er også inkluderet. Meget velegnet til overvågning af boliger. Den ekstra 2 m sensor kan bruges , for eksempel overvågning af køle / fryseskabe og styring af temperatur i røret.     Sæt SIM-kortet og bare bruge. Bare gle...
515 kr
474 kr
Føj til indkøbsvogn
16-8770
WiTemp trådløst termometer 2m, ekstern sensor o...
WiTemp er et fjerntermometer virker over wifi, der kan tænde og slukke for strømmen og til styring af elektriske apparater såsom element, air condition og belysning. Den er tilsluttet dit trådløse netværk og kan styres via en app på Google Play til Android og Appstore til iPhone. Så via din Andro...
542 kr
420 kr
Føj til indkøbsvogn
16-W230-A
Fjernbetjen din garageport med SMS eller et tel...
Denne fjernbetjening kan åbne/lukke elektrisk betjente døre og porte. Den kan nemt erstatte fjernbetjeningen til din gate/døråbnere og åbne døren til at kalde eller via App eller SMS. To 16A relæ kan bruges til at styre de to linjer.
 • Temperatursensoren er prisen for monitorering af temperatur termostat etc til arbejde.
 • Kompakt design og installation. Godt valg for elektrisk døråbner heat controller, industrial power control etc.
 • Brug GSM SIM kort og bruge vis nummer på mobiltelefonen til at modtage og åbne døren
 • 589 kr
  554 kr
  Føj til indkøbsvogn
  16-D310-GARAGE
  SMS-temperatur alarm med indbygget switch
  Er du bekymret for, at temperaturen falder til et fjernt sted, hvor der ikke er nogen mennesker? - Eg i et drivhus eller i sommerhuset? - Måske en strømafbrydelse? - Eller at temperatur teksturen bliver for høj i serverrummet? Nu er der ingen grund til at bekymre sig mere ....... SMS alarm er en...
  650 kr
  586 kr
  Føj til indkøbsvogn
  16-87T4
  Indkøbskurv
  Blot sælges

  Om Termometer.dk - Dansk

  På Termometer.dk vil du finde instrumenter fra Extech som er en af ​​verdens største producent af måleinstrumenter, optiske instrumenter og elektriske instrumenter til meget rimelige priser, takket være et effektivt logistik flow og salg uden mellemled. Du vil finde en sådan IR termometre, elektriske måleinstrumenter, refraktometre og inspektion kameraer. Vi ser frem til at hjælpe dig med moderne instrumenter, fra en af ​​verdens største producenter vil være i stand til at spare både tid og penge!

  Twitter

  Tweets...

  KONTAKT