FP

1.001 kr.

FP Food Pro infrarødt termometer tilbyder hurtig temperaturkontrol til alle fødevareapplikationer. Målbelysningen viser måleområdet, så brugeren kan bevæge sig tættere på for mere nøjagtige aflæsninger.

Varenummer (SKU): 28-FP Kategori:
 

Beskrivelse

  • Infrarødt temperaturområde: -30 °C til 200 °C /-25 °F til 400 °F
  • Arbejdsområde: 12 mm til 300 mm / 0,5 tommer til 12 tommer
  • Emissivitet: Forudindstillet til anvendelse i forbindelse med madservice
  • Garanti: 2 år

 

FP Food Pro infrarødt termometer tilbyder hurtig temperaturkontrol til alle fødevareapplikationer. Målbelysningen viser måleområdet, så brugeren kan bevæge sig tættere på for mere nøjagtige aflæsninger.

HACCP temperaturfarezoner angivet med klare sikre/usikre LED-ADVARSLER:

  • Grøn – temperatures are within safety guidelines and outside danger zone
  • Rød – warning – temperatures are inside the HACCP danger zone and potentially unsafe – HACCP danger zone set at +4°C to +60°C/ +40°F to +140°F

Egenskaber:

  • Øjeblikkelige, berøringsfrie aflæsninger kan reducere produktspild, risikoen for krydskontaminering og medarbejdernes tid til at udføre kontroller
  • 7 sekunders displaystop med automatisk slukning
  • Infrarødt temperaturområde: -30 °C til 200 °C /-25 °F til 400 °F
  • Arbejdsområde: 12 mm til 300 mm / 0,5 tommer til 12 tommer
  • Emissivitet: Forudindstillet til anvendelse i forbindelse med madservice

 


Om HACCP

Fødevarevirksomheden skal foretage en risikoanalyse af sine fødevareoperationer og gennemføre passende og tilstrækkelige kontroller for at eliminere de risici, der er forbundet med identificerede farer. De får brug for et fuldt dokumenteret fødevaresikkerhedsstyringssystem baseret på HACCP-principperne (Hazard Analysis and Critical Control Point).


Brugstip

Mens infrarøde termometre er en hurtig og sikker måde at foretage overfladetemperaturmålinger på, kan der opnås større nøjagtighed med visse fødevarer ved at omrøre, blande eller bringe fødevarer fra bunden eller midten af produktet til overfladen, hvor det er praktisk muligt. Til flydende fødevarer som f.eks. saucer og supper skal der tages en prøve af væsken fra bunden af beholderen, før der anvendes KM814FS infrarødt fødevaretermometer med lasersigtning til at foretage en temperaturmåling. For halvfaste fødevarer skal du blot bruge en ren ske eller lignende redskaber skabe en åbning i midten af materialet og bruge laserobservation til at målrette maden inde.

 

NavnVærdi
Arbejdsområde12 mm til 300 mm / 0,5 tommer til 12 tommer
Min. målstørrelse12 mm / 0,5 tommer
Afstand til spot-forhold2,5 til 1
MålbelysningLED-LYS med høj lysstyrke
EmissivitetForudindstillet til madserviceapplikationer
Spektral respons8 til 14 mikrometer
Temperaturmåleområde-30 °C til 200 °C /-22 °F til 400 °F
Nøjagtighed (0°C til 65°C)±1°C
Nøjagtighed (32°F til 150°F)±2°F
Nøjagtighed (under 0 °C / 32 °F)±1 °C / ± 2°F, ±0,1 grad/grad
Nøjagtighed (over 65 °C /150 °F)±1,5% %20af %20aflæsning
MiljøbeskyttelseIP54
Omgivelsesområde0 til 50 °C /-32 °F til 122 °F
Luftfugtighed ved 30 °C / 86 °F90%%20 (±5%%20RH)
Batteritype1 x AA alkalisk
Batterilevetid10 timer @ 23°C / 73°F
Vægt med batteri150 g (0,33 lbs)
DimensionerLængde 150 mm /5,88 tommer, bredde 30 mm / 1,25 tommer, dybde 50 mm /2 tommer
CertificeringNSF noteret
Garanti2 år

PDF-links:

28-FP

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FP”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *