Ovn Kød Penetration Sonde

552 DKK

PK23M Ovn Kød Penetration Probe er designet til at kontrollere kød og mad temperaturer under madlavning. Den er udstyret med en 2,5 m ledning.

Varenummer (SKU): 28-PK23M Kategori:
 

Beskrivelse

  • Temperaturområde: -58°F til 482°F / -50°C til 250°C
  • Sensortype: Type K termoelement
  • Stik Type: 2-Pin Sub-Miniature
  • Garanti: 6 måneder

 

PK23M Ovn Kød Penetration Probe er designet til at kontrollere kød og mad temperaturer under madlavning. Den er udstyret med en 2,5 m ledning.

 

PK23MDiagram

 

PK23M Ovn Kød Penetration Probe er udstyret med en 2-pin Sub-Miniature stik, for at give en hurtig og nem forbindelse til din Data Logger.


Brug af kødtermometer

  1. Sørg for, at termometerstammen er ren, før du bruger termometeret
  2. Det kød, du steger, skal tø helt igennem, før du bruger termometeret
  3. Indsæt termometerstammen i stegen eller hønen, der er under forberedelse, og sørg for, at stilken er indsat i midten af kødet og ikke er i kontakt med knogle eller brostel
  4. Indstil på forhånd den bevægelige temperaturindikator til den type kød, der skal grilles, ristes eller bages
  5. Når den indre temperatur når det forudindstillede punkt på skiven, er kødet færdig

Kødtemperaturer

You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.

DenDet amerikanske sundhedsministerium anbefaler følgende temperaturer ved tilberedning af kød:

Kategori Fødevarer Temperatur (°F) Hviletid
Malet kød Oksekød, svinekød, kalvekød, lam 160 Ingen
Kalkun, kylling 165 Ingen
Frisk oksekød, kalvekød, lam Bøffer, steger, koteletter 145 3 minutter
Fjerkræ Kylling 165 Ingen
Fjerkræbryst, steger 165 Ingen
Fjerkræ Lår, Ben, Vinger 165 Ingen
And 165 Ingen
Svinekød og skinke Frisk svinekød 145 3 minutter
Frisk skinke (rå) 145 3 minutter
Forkogt skinke (til genopvarmning) 140 Ingen

 

Navn Værdi
Sensortype Type K termoelement
Forbindelsestype 2-pin underminiatyr
Temperaturområde -50 °C til 250 °C /-58 °F til 482 °F
Svartid 2,0 sekunder
Stængellængde 100 mm
Stængeldiameter 3,3 mm
Blylængde 2,5m
Blymateriale PTFE
Overensstemmelse med EU-forordning 1935/2004 (rammeforordning om alle materialer bestemt til kontakt med fødevarer) Ja
Stængel (aksel) materiale 316L rustfrit stål
Garanti 6 måneder

PDF-links:

28-PK23M

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ovn Kød Penetration Sonde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.