Beskrivelse
- 1,0 m længde af Sous videobånd
- FDA godkendt
- Temperaturområde: -50 °C til 200 °C /-58 °F til 392 °F
- Garanti: 6 måneder
Denne specialfremstillede Sous Vide Foam Tape er designet til brug med alle typer temperaturprober og vakuumposer.
Du skal blot sætte en længde af skumtapen på din vakuumpose for at sikre, at vakuumtrykket i posen ikke går tabt, når du gennemborer den med en termometerprobe. For optimale resultater vil vi anbefale brug af en tynd spids probe, såsomPK15M MicroTip Penetrationssonde.
Denne Sous Vide Foam Tape leveres i længder på 1 meter lang, 20 mm bred og 4 mm tyk, hvorfra du kan skære den nøjagtige størrelse kræves.
Dette produkt er også FDA-godkendt, og det bruger et fødevaresikkert klæbemiddel.
Om Sous Vide Madlavning
The word Sous Vide (pronounced Su Vid) comes from the French for ‘Under Vacuum’. The term ‘Sous Vide Cooking’ is used today, to describe a method of slow cooking that allows for the food to retain much of its original flavour and texture and has become very popular with leading Chefs and Restaurants.
Få mere at vide omSous Video- madlavningved at læse vores referenceartikel
Navn | Værdi |
---|---|
Båndlængde | 1,0m |
Båndbredde | 20mm |
Båndtykkelse | 4mm |
Temperaturområde | -50 °C til 200 °C /-58 °F til 392 °F |
Materiale | Siliciumsvamp med lukkede celler |
Overholdelse | FDA-godkendt (USA FDA 21CFR 177.2600), EC1935/2004-kompatibel, NfR-henstilling XV-kompatibel |
Tæthed | 24 lb s/ft³ ( /- 4), 400 Kg/m³ |
Trækstyrke (Mpa) 10 mm tyk | 0,85 |
Garanti | 6 måneder |
PDF-links:
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.