Standard dørbegivenhedssensor

1.412 kr.

RF521 standard dørhændelsessensor arbejder med trådløse temperaturovervågningssystemsendere til at overvåge aktivitet på døre, såsom på køleskabe og fryser.

Varenummer (SKU): 28-RF521 Kategori:
 

Beskrivelse

  • Fungerer med trådløse sendere
  • 2,5 m kabel medfølger
  • 3-STIFTS SM3-STIK
  • Garanti: 6 måneder

 

RF521 Standard Door Event Sensor er designet til at fungere med vores trådløse temperaturovervågningssystemsendere til at overvåge aktivitet på døre, såsom på køleskabe, frysere, opbevaringsenheder, walk-ins og køleaggregater.

Sensor Blocks of the RF521 Standard Door Event Sensor

Når den er tilsluttet en trådløs sender, kan den bruges som pat af de samlede trådløse temperaturovervågningssystemer til at spore ændringer i aktivitet vedrørende den tilhørende dør, hvilket kan føre til en stigning eller fald i temperaturer, som derefter overstiger accepterede grænser.

Door Event Sensor Connector on a typical Wireless Monitoring System Transmitter

Vores trådløse overvågningssystemer er designet til at overvåge og registrere alle de individuelle dørbegivenheder, der udløses af standard dørbegivenhedssensoren, og gemme dem til historisk analyse. Alarmer kan aktiveres for enkelthændelser, f.eks. en dørhændelse uden for åbningstiden, eller de kan akkumuleres for at påvise den virkning, som flere døråbninger kan have på et bestemt miljø over tid. Et eksempel på dette kan være den gennemsnitlige temperatur for et køleskab, der hæves over tid gennem flere dørhændelser, men ingen enkelt dørhændelse, der udløser en alarm for en temperatur uden for parameteren.

Den robuste karakter af dette produkt betyder, at det er velegnet til en bred vifte af applikationer og en 2,5 m kabel sikrer, at den tilsluttede sensor kan være sikkert placeret væk fra den faktiske dør overvåges.

ADørhændelsessensor til tunge køretøjerer også tilgængelig.

NavnVærdi
Kabellængde2,5m
Forbindelsestype3-STIFTS SM3-STIK
Kabeltype2 core 7/0.2 wire med sort 2mm silikone ærme
Garanti6 måneder

PDF-links:

28-RF521

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Standard dørbegivenhedssensor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *