Sprække-lup, RL-B-10. Forstørrelse 10x

2.146 kr.

Varenummer (SKU): 82-RL-B-10 Kategori:
 

Beskrivelse

82-RL-B-10 Optik & Lupper > Forstørrelsesglas & lupper > Sprække-lupper

82-RL-B-10 Optik & Lupper > Forstørrelsesglas & lupper > Sprække-lupper

Højeste kvalitet måling lupper, fås i 6x, 8x og 10x. Linserne i 6x og 8x RL-B crack lupper består af to aplantically arrangeret plankonveks optisk glas linser. RL-B-10 har også en speciel funktion: Det er produceret under anvendelse af én akromatiske (to linse limet sammen) og to enkeltsenge linser. Dette gør 10x crack lup apokromatiske.

Forstørrelse faktor 10 x
Fokuserbar Ja
Synsfelt 20 mm
Måling længde 10 mm
Scale 0,1 mm
Optiske egenskaber Apokromatiske uden forvrængning
Dimensioner 30 x 51 mm
Vægt 55 gram
Plastboks inkluderet
Standard skala inkluderet som standard

Som med den grundlæggende RL version er 0,1 mm graduering (messing netvasrk plade med mat krom og lasergravering) anbragt i en vinkel på 30 ° i basen. Dette måleinstrument kan fokuseres med sine højdejusterbare linse systemer (glidende fokus). Denne revne lup er særligt velegnet til inspektion og måling i metal forarbejdningsindustrien. Især for denne type anvendelse, metal skala er overlegen i forhold til et glas skala, der kan ridse nemt. Det vinklede layout gør det muligt sikrer god lysindfald samtidig forhindre refleksion, når lyset er lyst, hvilket gør skalaen meget let at aflæse. Grænsen for metal graduering er ca. 40 um. Hvis det ønskes Revurderingen er mulig. Denne revne lup foretrækkes af teknikere og bedømmere inden konstruktion til at måle bredden af ??revner i beton. Den okulære kan fjernes fra holderen til inspektion uden kontakt. Naturligvis skalaer er tilgængelige separat som reservedele.
Et apokromatiske linse system kombinerer høj kant definition af en aplanatisk linse med kromatisk aberration korrektion af en akromatisk linse, hvilket gør det særligt velegnet til at gengive den sande farve på et objekt og samtidig sikre en meget god, uforvrænget billede. Det giver også en større arbejdsafstand og væsentligt bedre lysforhold. Disse højere kvalitet linser er også grunden til springet i pris fra 8x til 10x version. Et særligt træk ved både RL-B-6 og RL-B-8-versioner er, at linserne giver en 8 ° kantet visning af graduering. Ved sammenligning RL-B-10 har en vertikal visning. På alle tre lupper indersiden af ??foden har en mat hvid finish for at sikre en ensartet lysfordeling. Den stabile metalhus konstruktion sikrer en lang levetid for disse måling forstørrelsesglas.

Yderligere information

Produkttype

Måleskala

Forstørrelsesområde

Specifications

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sprække-lup, RL-B-10. Forstørrelse 10x”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *