USB 2.0 CMOS-kamera, CV-1490-SE-C, 10 megapixel

20.257 kr.

Varenummer (SKU): 82-CV-1490-SE-C Kategori:
 

Beskrivelse

82-CV-1490-SE-C Optik & Lupper > Videomikroskop > Kameraer

Lille, robust kameraform med perfekte billeder.

SE-seriens USB-kameraer er de bedste allround farvekameraer med USB 2.0-tilslutning til brug i mikroskopi, kvalitetskontrol og automatisering. Lille, kompakt og robust er de udstyret med en halv “CMOS-sensor fra Aptina, der leverer fremragende pixelydelse og sensorfunktionalitet.

Hovedtrækkene i CV-1490-EN-C:
• USB 2.0-stik
• 1/2 “farve CMOS-sensor (Aptina)
• Opløsning 3840 x 2748
• 10 Mpixel
• 3 fps
• Rullende lukker
• Full HD-opløsning i AOI-tilstand
• Stort synsfelt
• Brugervenlig software

USB 2.0-grænsefladen gør kameraet ekstremt fleksibelt, omkostningseffektivt og pladsbesparende, da data sendes og drives af et kabel. De digitale indgange og udgange til styring af trigger og flash er optisk afkoblet og behandler signaler op til 30V. Kameraerne kan skrues på alle sider og kan derfor installeres hvor som helst. En specielt udviklet sensorforsegling giver beskyttelse i ekstremt støvede miljøer. Kamerafilteret kan også udskiftes og er nemt at rengøre.

Overvej nøje, hvilken opløsning du har brug for, fordi jo højere opløsning, jo færre billeder overføres pr. sekund. Højere opløsning kræver også bedre belysning. Brug af CCD-chip i stedet for CMOS gør USB-kameraer mere lysfølsomme, men de er også dyrere. Når du bruger måleprogrammer som KITEC, hvor automatiske målinger (billedredigering) ikke udføres, anbefaler vi, at du vælger maksimalt 1600 x 1200 pixels. Men hvis gemte billeder skal redigeres med billedredigeringssoftware, er det praktisk at arbejde med højere opløsninger, fordi jo flere pixels der er, jo bedre er resultaterne.

Ved levering af USB-kamera indeholder det originale drivere (på engelsk), som kan bruges til at se og gemme JPEG- og bitmapbilleder eller video i AVI-format. Kameraet kan eventuelt leveres med KITEC-målesoftware, der giver betydeligt mere bekvem betjening og et omfattende udvalg af målefunktioner. En vigtig fordel ved at bruge KITEC-software er aktivering uden behov for en dongle, da frigivelseskoden for softwaren er integreret i selve kameraet. Ved bestilling skal du vælge enten den originale kameradriver eller en af to KITEC-versioner: Eco eller PRO (se KITEC-software for mere information).

Yderligere information

Produkttype

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “USB 2.0 CMOS-kamera, CV-1490-SE-C, 10 megapixel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *