Målemikroskop til dybdemåling, 2034-CIL-300-ZX. Forstørrelse 300x

Call for Price

Varenummer (SKU): 82-2034-CIL-300-ZX Kategori:
 

Beskrivelse

82-2034-CIL-300-ZX Optik & Lupper > Videomikroskoper > Dybdemålemikroskoper, Optik & Lupper > bærbare mikroskoper > Peak-Lupe bærbare målemikroskoper, Optik & Lupper > bærbare mikroskoper

82-2034-CIL-300-ZX Optik & Lupper > Videomikroskoper > Dybdemålemikroskoper, Optik & Lupper > bærbare mikroskoper > Peak-Lupe bærbare målemikroskoper, Optik & Lupper > bærbare mikroskoper

Målemikroskop (Optical mikrometer) 2034-CIL-300-ZX er den perfekte støtte til dybdemåling. Det stabile, udstyr giver præcis fokusering på brændplanet. Mikro-købte huset på 2034 serien er modificeret for at opnå denne stabilitet. Med standard 30x objektiv, en forstørrelse på 300x og opnå den lave dybdeskarphed, der er nødvendig for at opnå præcise arbejde. Selvfølgelig kan målinger med normal bredde kan også klares med et mikroskop. Værdien af den mindste indplacering på skalaen, som er blevet integreret i okularet er 1 um. Længden af foranstaltningen skalaen er 0,2 millimeter og synsfeltet er 0,48 mm.

Vigtigt for optimale værdier er altid at fokusere på de øverste og nederste niveau fra samme side. Det er den eneste måde at eliminere fejl i målingen pga. et let svar. Med centreret lys direkte gennem objektivet har en væsentlig rolle. Denne lampe giver vejledning til identifikation af brændplanet.

Fin mekanisme kan skubbes til side for hurtig justering. MST giver en sikker placering på ruller eller plantemateriale til dybdemåling. Yderligere fem millimeter X-justering med høj forstørrelse og muliggør levering mellem brændplanet, når de ikke længere kan være omfattet af synsfeltet. Brugen af et digitalt kamera i kombination med måleur er ikke mulig.

Endnu et stativ med 25 x 25 mm cross table og rotation tabel som kan købes til at aktivere brugen af 2034-CIL-300-ZX som laboratoriesystem. Dette er meget nyttigt, når dybden målinger på små dele er udført. I disse tilfælde placeres komponenter præcist på tværs af bordet. Yderligere ekstraudstyrsenheder omfatter de to v-blokke, som kan indsættes i omløb lejet ved hjælp af en monteret i bunden. Dette gør det muligt for programmer som en hurtig og pålidelig metode til at måle dybden af ridser på runde detaljer. Dette mikroskop er også velegnet til anvendelse som et mobilt laboratorium til måling af objekter som mikro-grafiksektioner eller andre dele med et udskifteligt okular og linser fås som ekstraudstyr. 2034-CIL-300-ZX leveres i en ekstremt robust transport plastik kasse. Når det er bestilt med ST CIL stativ leveres i en speciallavet aluminiumshus.

 

Yderligere information

Produkttype

Måleskala

Forstørrelsesområde

Specifications

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Målemikroskop til dybdemåling, 2034-CIL-300-ZX. Forstørrelse 300x”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *