Beskrivelse
28-EMT2K Termometer > Comark Termometre > Comark køkkentermometre
- Temperaturområde 60° til 87°C/140° til 190°F
- Nøjagtighed ±1 division, 10° div, (°F)
- Temperaturzoner på Dial Face
- Garanti: 1 år Begrænset
EMT2K Economy Meat Thermometer har et karrosseri i rustfrit stål, dristige tal for nem aflæsning og toskala måling.
Skiveoverfladen angiver temperaturzoner for forskellige typer tilberedt kød.
- Temperaturområde 60° til 87°C/140° til 190°F
- Nøjagtighed ±1 division, 10° div, (°F)
Brug af kødtermometer
- Sørg for, at termometerstammen er ren, før du bruger
- Det kød, du steger, skal tø helt op, før du bruger termometeret
- Indsæt termometerstammen i midten af kødet, og sørg for, at den ikke er i kontakt med knogle eller børste
Kødtemperaturer
You cannot tell whether meat is safely cooked simply by looking at it. Any cooked, uncured red meats – including pork – can be pink, even when the meat has reached a safe internal temperature.
DenDet amerikanske sundhedsministerium anbefaler følgende temperaturer ved tilberedning af kød:
| Kategori | Fødevarer | Temperatur (°F) | Hviletid |
| Malet kød | Oksekød, svinekød, kalvekød, lam | 160 | Ingen |
| Kalkun, kylling | 165 | Ingen | |
| Frisk oksekød, kalvekød, lam | Bøffer, steger, koteletter | 145 | 3 minutter |
| Fjerkræ | Kylling | 165 | Ingen |
| Fjerkræbryst, steger | 165 | Ingen | |
| Fjerkræ Lår, Ben, Vinger | 165 | Ingen | |
| And | 165 | Ingen | |
| Svinekød og skinke | Frisk svinekød | 145 | 3 minutter |
| Frisk skinke (rå) | 145 | 3 minutter | |
| Forkogt skinke (til genopvarmning) | 140 | Ingen |
| Navn | Værdi |
|---|---|
| Skalaer | °C og °F |
| Temperaturmåleområde | 60° til 87°C/140° til 190°F |
| Nøjagtighed | ±1 inddeling, 10° div, (°F) |
| Materiale | Rustfrit stål |
| Garanti | 1 år Begrænset |





Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.