Kompakt, trådløs med et bredt udvalg af sensorer

1.310 DKK

Splash-Proof Kompakt Trådløs Temperaturlogger vælge fra en bred vifte af valgfrie sensorer til måling opfylder dine behov.

Varenummer (SKU): 56-RTR-502 Kategori:
 

Beskrivelse

 • RTR-502 loggere har en trådløs radiokommunikation område med kompatible basisenheder på op til 150m (492ft).

  Data kan overføres fra en datalogger til en basisenhed og derefter uploades automatisk til cloud-storage eller gemmes på en bestemt lokation. Data kan også være markeret på din PC-skærm eller på stedet med et af vores kompatible data collectors.

  Den RTR-502 er relativt nemt at følge ændringer i temperatur og kan bruges sammen med en lang række sensorer, der gør det velegnet til brug i produktets temperatur logning af både væsker og faste stoffer. Det er også velegnet til måling af temperaturer i køle- og frostmøbler.

  Den RTR-500 serien giver dig mulighed for at mikse og matche en række trådløse radiokommunikation loggere med forskellige basisenheder eller udredning, der opfylder dine behov. Loggede data kan sendes automatisk via netværk eller mobil kommunikation bliver gemt i cloud-storage eller til et bestemt sted.

  Den RTR-502 med dens eksterne transducertilslutningen og store udvalg af kompatible sensorer giver ekstra alsidighed der passer til din situation. Alle sensorer har et måleområde på -60℃ til 155℃ og en vandtæt iht. IP64 (stænktæt).

  Specifications

  Kanaler Temperatur 1ch (ekstern)
  Udvalg -60 til 155°C
  Komm
  Grænseflader
  Optisk, kortrækkende trådløse

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Kompakt, trådløs med et bredt udvalg af sensorer”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.