Kompakt, robust og trådløst!

1.155 DKK

Kompakt Trådløs Temperaturlogger med støv- og vandtætte funktion

Varenummer (SKU): 56-RTR-501 Kategori:
 

Beskrivelse

 • RTR-501 loggere har en trådløs radiokommunikation område med kompatible basisenheder på op til 150m (492ft).

  Data kan overføres fra en datalogger til en basisenhed og derefter uploades automatisk til cloud-storage eller gemmes på en bestemt lokation. Data kan også være markeret på din PC-skærm eller på stedet med et af vores kompatible data collectors.

  RTR-501 dataloggere overholder standarden EN12830 standarden for temperaturskrivere til oplagring og transport af kølede og frosne fødevarer.

  Dens stærke og kompakte design gør den perfekt til styring af temperatur under transporten af ikke kun fødevarer, men også lægemidler og præcisionsudstyr.

  Den RTR-500 serien giver dig mulighed for at mikse og matche en række trådløse radiokommunikation loggere med forskellige basisenheder eller udredning, der opfylder dine behov. Loggede data kan sendes automatisk via netværk eller mobil kommunikation bliver gemt i cloud-storage eller til et bestemt sted.

  Den RTR-501 med sit kompakte, robuste design og interne temperatursensor kan anvendes ved temperaturer fra -40℃, 80℃ og er IP67 vandtæt rating (neddykning).

  Specifications

  KanalerTemperatur 1ch (intern)
  Udvalg-40 til 80°C
  Komm
  Grænseflader
  Optisk, kortrækkende trådløse

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Kompakt, robust og trådløst!”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.