Espresso- og dampbordstermometer

121 kr.

T220/38A Espresso- og dampbordstermometeret er perfekt til kontrol af dampbordstemperaturer, når du laver espresso, latte og varm chokolade.

Varenummer (SKU): 28-T22038A Kategori:
 

Beskrivelse

  • Temperaturområde: 0 til 220°F
  • Dial Size: 4.5cm / 1.75″
  • Stem Length: 20cm / 8″
  • Garanti: 1 år Begrænset

T220/38A Espresso- og dampbordstermometeret er perfekt til kontrol af dampbordstemperaturer, når du laver espresso, latte og varm chokolade.

Det praktiske T220/38A Espresso og dampbordstermometer har en robust klemme, så termometeret fastgøres sikkert til kopper eller kanner, der hjælper med at producere silkeagtig mælkeskum hver gang.

  • Den vandtætte plastlinse forstørrer tal og inddelinger for nemme, kondensfri aflæsninger
  • Lommeclipshylsteret dækker stammen for nem transport under arbejdet
  • Konstruktionen i rustfrit stål er hård nok til at modstå et fald og stadig give nøjagtige aflæsninger
  • Målingerne er i grader Fahrenheit

 


Rekalibreringsinstruktioner

Dette termometer kan rekalibreres, hvis det udsættes for stød eller ekstreme temperaturændringer.

To re-calibrate to within ± 1 division, immerse the stem at least 7.5cm / 3″ into a slush ice solution (60% crushed ice and 40% tap water). Wait at least one minute for the sensor to reach equilibrium. By holding the hex nut securely with a wrench or pliers, the Thermometer can be adjusted until the pointer reads the desired temperature. You will need a second Thermometer, either glass or digital, to verify the control temperature.

Recalibration

NavnVærdi
Temperaturmåleområde0°F til 220°F
Nøjagtighed±1 division
Afdelinger
Stængellængde20 cm / 8″
Opkaldsstørrelse4,5 cm / 1,75″
Skalaer°F
MaterialeRustfrit stål
CertificeringNSF noteret
Garanti1 år Begrænset

PDF-links:

28-T22038A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Espresso- og dampbordstermometer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *