KX9013 Særlig sonde

1.980 kr.

KX9013 2m dupleks blodpose luftsonde er en dupleks sonde med en blodpose (penetration) sonde på kanal et og en dæmpet luftsonde på kanal to.

Varenummer (SKU): 28-KX9013 Kategori:
 

Beskrivelse

  • Temperaturområde: -40 °C til 70 °C (luft), -40 °C til 100 °C (indtrængning)
  • Sensortype: Termistor
  • Blylængde: 2,0 m

KX9013 2m dupleks blodpose luftsonde er en dupleks sonde med en blodpose sonde på kanal en og en dæmpet luftsonde på kanal to.

 

KX9013 2m Duplex Blood Bag Air Probe er udstyret med en 6-pin Lumberg stik med låseskrue, for at give en stærk og sikker probe-til-instrument forbindelse med bedre forebyggelse af væskeindtrængen.

KX9013 2m Duplex Blood Bag Air Probe er designet, så en probe måler en kernetemperatur ved at blive placeret inde i en beholder, der simulerer en dummy belastning, mens den anden probe er designet til dig at måle lufttemperaturen.

For example, in a blood laboratory, the regulatory authorities stipulate that the ‘issue fridge’ or freezer being monitored, has to have an air and core measurement, so that it can be proved that the blood products being provided, are within the permitted range as set out in the guidelines. Issuing a blood product to a patient that has not been stored correctly, could have serious implications.

KX9013 har en bred vifte af applikationer ud over blodlaboratoriet og er blevet implementeret i biovidenskaben for at måle temperaturen af simuleret produktvækst i inkubatorer og varmeskabe.

 

 

NavnVærdi
SensortypeTermistor (PST)
ForbindelsestypeLumberg (6-pin)
Blylængde2,0m
SalgsemnetypePTFE (Flat Twin)
Stængellængde50/165mm
Temperaturområde-40°C til 70°C (Dæmpet luftsonde), -40°C til 100°C (Penetrationssonde)

28-KX9013

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KX9013 Særlig sonde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *