PST luftsonde dupleks (2×5 m ledning)

1.129 kr.

RFAX500D PST Air Probe er en dæmpet, dupleks luftsonde til brug med vores trådløse temperaturovervågningssystemer. Hver sonde er forbundet til en 5,0 m ledning.

Varenummer (SKU): 28-RFAX500D Kategori:
 

Beskrivelse

  • Temperaturområde: -40°F til 158°F / -40 til 70°C
  • Sensortype: PST (termistor)
  • Forbindelsestype: Lumberg (6-pin)
  • Garanti: 6 måneder

RFAX500D PST Air Probe er en dæmpet, dupleks luftsonde til brug med trådløse temperaturovervågningssystemer. Hver sonde er forbundet til en 5,0 m ledning.

RFAX500D PST Air Probe er udstyret med en 6-pin Lumberg stik med låseskrue, for at give en stærk og sikker probe-til-instrument forbindelse med bedre forebyggelse af væskeindtrængen.


Luftprober forklaret

Det er rimeligt at sige, at enhver sonde, der kan måle temperaturen, kan bruges som enLuftsonde, med forskellige grader af succes.Luftproberer specielt designet til dette formål og derfor har en højere grad af nøjagtighed og respons.

Luftproberer ofte konstrueret til at reagere meget hurtigt med en lav termisk masse. Sensoren er designet til at være så lille som muligt, så lufttemperaturen overføres til sonden med minimalt temperaturtab eller forstærkning for at opretholde en høj grad af nøjagtighed.

That said, all Comark Air Probes for Wireless Temperature Monitoring Systems are inherently designed to be slow. Why is this? Read on to find out….

Vi leverer enDæmpet luftsondestil til voresTrådløse temperaturovervågningssystemersom kommer i form af en lille kugleformet ende i rustfrit stål, se billede.

DampedAirProbeLumbergDiagram

Denne type konstruktion har to formål;

  • Det beskytter sensoren mod fysisk skade
  • Det forsinker sondens reaktion betydeligt

I visse scenarier er det fordelagtigt at have en langsommere reaktion på ændringer i lufttemperaturen, således atDæmpet luftsonde. For example, when you place a probe inside a fridge or freezer, you probably don’t want an alarm going off every time someone opens the door.

DenDæmpede luftsondergøre et godt stykke arbejde med at reflektere prøverne i køleskabet. Som voresTrådløs temperaturovervågning Systemer are your early warning notification for any alarms, it would be unsuitable if ‘false alarms’ were constantly being raised.

Alt trådløst temperaturovervågningssystemLuftproberer forsynet med en 6-polet Lumberg Connector og et rustfrit stålDæmpet luftsondeende, som vist nedenfor.

Lumberg6Pin01DampedAirProbeTip01

 

NavnVærdi
Blylængde2 x 5,0 m
ForbindelsestypeLumberg
SensortypePST (termistor)
BlymaterialePVA
Stængellængde30 mm
Stængeldiameter8mm
Temperaturområde-40 til 70 °C /-40 °F til 158 °F
LedningstypeFlat-Twin
Garanti6 måneder

28-RFAX500D

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PST luftsonde dupleks (2×5 m ledning)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *