Software til Vdeo-målemikroskop, KITEC ECO

6.583 kr.

Varenummer (SKU): 82-KITEC-ECO Kategori:
 

Beskrivelse

82-KITEC-ECO Optik & Lupper > Tilbehør > Softwaremikroskop > Software

Kitec ECO: Målesoftwaren

  • Let at bruge
  • Omfattende målefunktioner
  • Gratis opdateringer
  • Ingen dongle nødvendig

Målesoftware bør ikke medføre, at brugeren mister tid. Kitec målesoftware er et alternativ til andre tilgængelige applikationer, som ofte er for komplicerede at bruge.

Hvorfor Kitec?

Fordelen ved, at KITEC er i stand til at måle i søgerbilledet, sparer en enorm mængde tid, da billederne ikke behøver først at blive gemt og derefter hentet igen. Ved hjælp af vores USB 2.0-kamera kan softwaren installeres på så mange computere som ønsket. KITEC aktiveres uanset hvor kameraet er tilsluttet. På den ene side reducerer dette behovet for besværlig USB-dongle, og på den anden side er det ekstremt praktisk for mobile systemer som Cellcheck-serien, da alle, der ønsker at dele et mikroskop, allerede har programmet installeret på deres computer .

Kan sammenkædes KITEC mellem femogtyve sprog, en funktion, der har ført til dens brug over hele verden. Dette er ikke kun af interesse for internationale kunder. I store virksomheder med personale fra mange forskellige nationer gøres softwareuddannelsen meget lettere.

Opdateringer til KITEC-målesoftware er generelt gratis. Med det tilknyttede serienummer er brugeren straks i den korrekte version i vores downloadområde. Dette sparer kontraktopdatering tidskrævende og sikrer, at brugerne altid kan holde deres systemer opdaterede. Selvfølgelig må vi ikke glemme telefonsupport: Vores nummer er i KITEC-overskriftsfeltet.

Versioner: KITEC-målesoftware er tilgængelig i tre versioner. Det er altid muligt at opgradere senere.

KITEC Eco indeholder funktioner grundlæggende måleinstrumenter såsom afstand, radius og cirkulære målinger, vinkelmålinger og flere andre grundlæggende målefunktioner (se funktionsliste). For brugere, der kan lide at tildele funktioner til tastaturgenveje, er der mulighed for at oprette 30 tastaturgenveje i KITEC ECO.

KITEC PRO indeholder stort set alle tilgængelige målefunktioner: Specielle cirkelmålinger, målefunktioner til PCB, tykkelsesmåling, gevindskæring, fræse- og boremålefunktioner, DFX-overlejring, fokusberegning og mange andre specialfunktioner.

Kitec MAX har to yderligere funktionsniveauer: Knapperne i venstre kolonne aktiverer punkt-, linje-, cirkel- og cirkelsegmentmålinger. De tre knapper nedenfor er beregnet til afstand, vinkel og bedste pasform. Med de fire øverste målefunktioner er alle relevante genstande eller målepunkter markeret. Efter målingerne kan tilsluttes i henhold til kravene i tællervinduet (knap med pc). Det andet funktionelle niveau omfatter aflæsning af X-, Y- og Z-værdier.

Indlæs funktionslisten for at sammenligne versioner. Demoversioner kan downloades. Kontakt os, så sender vi dig et link.

Yderligere information

Produkttype

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Software til Vdeo-målemikroskop, KITEC ECO”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *