Video-mikroskop software, METRIC BE

2.310 kr.

Varenummer (SKU): 82-METRIC-BE Kategori:
 

Beskrivelse

82-METRIC-BE Optik & Lupper > Tilbehør > Softwaremikroskop > Software

METRIK: Videomikroskop-software

Let at bruge!

Metrisk BE-software er kun beregnet til at vise og gemme billeder og generere trådkors til positionering. Med Doublecheck-funktionen kan to levende trådkorsbilleder startes automatisk ved siden af hinanden, når der bruges to kameraer. Til målefunktioner kræves vores KITEC-software, som derefter skal bruges i stedet.

Ved hjælp af vores USB 2.0-kamera kan softwaren installeres på så mange computere som ønsket. METRIK aktiveres, uanset hvor kameraet er tilsluttet. På den ene side reducerer dette behovet for besværlige USB-dongler, og det er ekstremt praktisk til mobile systemer som Cellcheck-serien, da alle, der ønsker at dele et mikroskop, allerede har programmet installeret på deres computer . En dongle er påkrævet, hvis programmet skal bruges med et rammegrabberkort og analogt kamera i stedet for et USB 2.0-kamera (se Dongle)

METRIC kan forbindes mellem femogtyve forskellige sprog, en funktion, der har ført til dens brug over hele verden. Dette er ikke kun af interesse for internationale kunder. I store virksomheder med personale fra mange forskellige nationer gøres softwareuddannelsen meget lettere.

Opdateringer til METRIC-SOFTWARE er generelt gratis. Med det tilhørende serienummer er brugeren straks berettiget til den korrekte version i vores downloadområde. Dette sparer kontraktopdatering tidskrævende og sikrer, at brugerne altid kan holde deres systemer opdaterede. Selvfølgelig må vi ikke glemme telefonsupport: Vores nummer er i det metriske headerfelt.

 

Yderligere information

Produkttype

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Video-mikroskop software, METRIC BE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *