Video-mikroskop til dybdemåling, Cellcheck CIL-ZX-USB

Call for Price

Varenummer (SKU): 82-CELLCHECK-CIL-ZX-KITEC-ECO Kategori:
 

Beskrivelse

82-CELLCHECK-CIL-ZX-KITEC-ECO Optik & Lupper > Videomikroskop > Dybdemåling-Mikroskop, Optik & Lupper > Videomikroskop > Bærbare

Cellekontrol CIL-ZX-USB er den perfekte støtte til dybdemåling (optisk mikrometer). Et videomålemikroskop med et digitalt måleur, der måler afstanden mellem to fokalplaner optisk, kontaktløst for at vurdere dybde, f.eks. huller i printplader eller celledybde på aniloxvalser og dybdecylindre. Måling skal finde sted ved meget høj forstørrelse for at begrænse fokusdybden – en mulig fejlkilde. Derfor er 20x og 30x linser inkluderet i målesystemet. 1600 x 1200 pixel USB 2.0 farvekamera giver 900x eller 1.350x endelig forstørrelse på en 17 “skærm.

Den præcise, koaksiale indstilling tillader præcis fokusering på fokusplanet. For at få de bedste resultater: Fokuser altid på de øverste og nederste niveauer fra samme side. Dette er den eneste måde at sikre eliminering af unøjagtigheder i målingen som følge af en lille tilbageslag. Her spiller centreret belysning direkte gennem linsen en væsentlig rolle. Vejledningen fra dette lys er den eneste metode, der muliggør nøjagtig bestemmelse af brændplanet. Finjusteringsmekanismen kan skubbes til side for hurtig justering. En LED-ringbelysning er også inkluderet til materialer såsom gummi. De ni lysdioder er monteret i en vinkel på 30° i forhold til det optiske center.

MST-holderen giver en sikker placering på bøjet eller fladt materiale til dybdemåling. Den yderligere fem millimeter X-justering er monteret på stativet for at bevæge sig mellem fokalplanerne, når de er ude af syne ved høje forstørrelser.

Realtidsvisning og lagring af både stillbilleder og video i realtid sker med den originale kamerasoftware (på engelsk). Alternativt kan du vælge KITEC-softwaren, der tilbyder omfattende 2D-målefunktioner, såsom afstande, vinkler, radier og areal, på 24 forskellige sprog. Vælg enten Kitec Eco eller Kitec PRO.

De billeder, der vises her på en aniloxrulle fra flexo-udskrivningsområdet, og angiver den type billeder, der kan opnås med en 20x linse (ca. 900x forstørrelse på en 17 “skærm). Først er det nødvendigt at justere systemet over det første kontaktpunkt; derefter fokusere på bunden, undtagen de resterende tilbageslag. Når det øverste brændplan er i fokus, kan indikatoruret indstilles til nul, og systemet fokuseres på det andet brændplan (bunden af cellen). Læs værdien af indikatoruret, eller overfør det til Excel-loggen via et valgfrit dataoverførselskabel og grænseflade. Fordelen ved at bruge et datakabel er, at værdien af dybdemåleuret også vises i det metriske vindue.

Konfigurationer med 25 x 25 mm krydsborde eller drejeborde er også tilgængelige. Disse er meget nyttige, når du foretager dybdemålinger på små dele i laboratoriet.

Download produktdatablad for mere information.

Komponenter inkluderet: Cellekontrol CIL-ZX-USB, farve USB-kamera og driver, koaksialt og LED-RINGSLYS, MST-stativ, Mitutoyo måleinstrument, fint fokus, mål 2x, 4x, 6x, 10x, 20x og 30x. Premium transport aluminiumskasse.

Tilgængeligt tilbehør: Kitec Software (Eco eller Pro version), Cross Table ST-CIL, Rotation Table ST-CIL-RT-85

Cellekontrolmatrix CIL-ZX-USB
Synsfeltet er angivet i vandret retning Forstørrelsesfaktoren er baseret på en 24 “skærm (målt diagonalt). Alle dimensioner længde i mm. USB 2.0 kamera har en opløsning på 1600 x 1200 pixels (halv” chip ). Divider det synlige område i mikronen med 1600 for at bestemme pixelstørrelsen.
Rørlængde Linse
2x
4x
6x
10x
15x
20x
30x
120 mm. Arbejdsafstand i mm
33
18
11
6
9
6
4
Synsfelt i mm
2.4
1.2
0,82
0,5
0,33
0,23
0,17
Forstørrelse
90
170
260
430
640
840
1230

Yderligere information

Produkttype

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Video-mikroskop til dybdemåling, Cellcheck CIL-ZX-USB”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *