Video-målemikroskop, Cellcheck CIL-USB-PRO

Call for Price

Varenummer (SKU): 82-CELLCHECK-CIL-KITEC-PRO Kategori:
 

Beskrivelse

82-CELLCHECK-CIL-KITEC-PRO Optik & Lupper > Videomikroskoper > Bærbare

Hvordan kan du få en fire kvadratmeter stor genstand under et metallurgisk mikroskop? Løsningen på dette problem er Cellcheck CIL mobile USB-målemikroskop og kontrolmikroskop. Cellcheck CIL leveres altid med et stabilt MST-stativ. Dette giver mulighed for sikker placering på fladt materiale og på ruller. Stativets fødder er belagt med silikonefrit syntetisk materiale. En tydeligt markeret bronzeskrue gør det muligt at justere standrullens positioneringsafstand trinløst. Dette sikrer den nødvendige objektafstand, især ved små forstørrelsesfaktorer. Det dybdegående 1600 x 1200 pixel USB 2.0-kamera giver perfekte billeder, der kan sammenlignes med dem fra metallurgiske mikroskoper af høj kvalitet på markedet.

Billedeksemplerne vist ovenfor er lavet med LED-RINGLYS og centreret belysning (polymer trykplade og kobber trykcylinder).

Objektiver med forstørrelsesfaktorer 2x, 4x, 6x og 10x er inkluderet. Forstørrelsesfaktoren baseret på en 17-tommers computerskærm kan beregnes ved at multiplicere linsens forstørrelsesfaktor med 45. For eksempel viser en 10x linse det målte punkt ved en forstørrelse på 450x. 15x, 20x og 30x linser er tilgængelige som ekstraudstyr. En lys hvid LED giver centreret belysning. Det koaksialt rettede lys eliminerer alle uønskede refleksioner, hvilket kan føre til fejlfortolkninger og forkerte målinger. Vi tilbyder også IR, grøn og rød LED. LED-belysningens strømforsyning leveres af USB-kameraet. En ekstra LED-ringlampe er også inkluderet. De ni lysdioder arrangeret i en vinkel på 30° leverer perfekt belysning til alle applikationer, der kræver diffust lys.

Kitec Eco eller Kitec PRO leverer forskellige målinger og dokumentation. Uanset om billederne kun skal gemmes, eller om billed- og måleresultaterne skal dokumenteres i form af Excel- eller PDF-filer . Cellcheck CIL gør dit arbejde hurtigt og nemt. Softwaren kan installeres på så mange computere som ønsket, hvilket giver adgang til USB-kameraet, som gør det muligt for systemet at blive brugt af en række medarbejdere.

MST stativet kan udstyres med valgfri rullefødder. For eksempel inden for solcelleproduktion, f.eks. på tyndfilmmoduler, hvor målepunkterne er placeret i en linje, hurtigere og mere bekvemt undersøgt. Som ekstraudstyr kan MST-stativet leveres med en 5 mm X-justering. En kombination af begge muligheder er ikke mulig.

Enheden leveres i en lille plastiktransportpose, der er velegnet til mobil brug i felten.

Et ekstra stativ med 25 x 25 mm krydsbord og valgfrit drejebord er tilgængeligt for Cellcheck CIL, der skal bruges som et laboratoriesystem (se Cellcheck CIL-ZX). Dette stativ er meget nyttigt, når dybdemålinger på små dele udføres. I sådanne anvendelser kan delene placeres præcist med krydsbordet. Yderligere tilbehør er tilgængelige som de to V-blokke, som kan indsættes i det roterende bord ved hjælp af en monteret stift i bunden. Dette giver mulighed for applikationer som hurtig og pålidelig måling af dybden af ridser på runde detaljer. Cellekontrolsystemet er også velegnet som et mobilt laboratorium til måling af polerede mikrografiske sektioner. I denne konfiguration leveres Cellcheck CIL-systemet i en aluminiumskasse med fordybninger til stativet.

Download produktdatablad for mere information.

Cellekontrol CIL-USB
Matrix
Synsfeltet er angivet i vandret retning Forstørrelsesfaktoren er baseret på en 24 “skærm (målt diagonalt). Alle dimensioner længde i mm. USB 2.0 kamera har en opløsning på 1600 x 1200 pixels (halv” chip ). Divider det synlige område i mikronen med 1600 for at bestemme pixelstørrelsen.
 
Længde Linse
2x
4x
6x
10x
15x
20x
30x
120 mm. Arbejdsafstand i mm
33
18
11
6
9
6
4
Synsfelt i mm
2.4
1.2
0,82
0,5
0,33
0,23
0,17
Forstørrelse
90
170
260
430
640
840
1230

 

Yderligere information

Produkttype

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Video-målemikroskop, Cellcheck CIL-USB-PRO”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *